Nicuşor Dan a fost întrebat când se tunde. Ce a răspuns primarul Capitalei - VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 21.05.2021, 13:36.
Actualizat: 21.05.2021, 13:38

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a răspuns întrebării care îi macină pe mulţi bucureşteni şi nu numai. În cadrul unei conferinţe de presă, Nicuşor Dan a fost întrebat dacă îşi va schimba coafura sau dacă este certat cu frizerul.

Nicuşor Dan a declarat, glumind, că ar trebui să facem un sondaj de opinie în rândul bucureştenilor ca să vedem dacă ar trebui să se tundă.

"Da, haideţi să facem un sondaj în rândul bucureştenilor, să vedem dacă ar trebui să mă tund sau nu", a spus râzând Nicuşor Dan, întrebat într-o conferinţă de presă susţinută vineri la sediul PMB când îşi va schimba frizura ori dacă este cumva certat cu frizerul.

Un al anunţ pe care l-a considerat a fi foarte important a fost acela că va deschide uşa centrală la clădirea Primăriei Capitalei şi le-a transmis bucureştenilor că, din acest moment, vor intra pe uşa principală, aşa cum face orice proprietar.

Citește și:

El a reamintit de faptul că a promis acest lucru încă din campanie, însă nu a fost posibil imediat după preluarea mandatului la PMB, din cazua restricţiilor şi condiţiile epidemiologice.

Am promis în campanie un lucru foarte firesc. Am spus că această instituţie aparţine bucureştenilor şi scopul ei este să îi deservească. Că nu este normal ca uşa din spatele meu să fie folosită o dată la două luni cu covor roşu pentru diverse evenimente, iar bucureştenii să intre prin locurile pe meschine care sunt în stânga şi în dreapta. Când am preluat mandatul, erau condiţii şi restricţii din cauza pandemiei şi am considerat că nu e oportun să dăm semnalul deschiderii, ci din contră să dăm semnalul că oamenii trebuie să reducă interacţiunile. Am spus că vom deschide uşa primăriei când vom avea 100 de cazuri de coronavirus pe zi, în Bucureşti. Suntem în acceastă situaţie şi sunt foarte fericit în acest moment să deschidem uşa din faţă a Primăriei şi să le spunem că din acest moment vor intra pe uşa din faţă, aşa cum face orice proprietar”, a explicat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la sediul PMB.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.