Antena Meniu Search
x

Căsătorii de o zi de Dragobete. Locul spectaculos unde îndrăgostiţii îşi pot uni destinele pentru 24 de ore

Căsătorii de o zi de Dragobete, pe 24 februarie, la peste 1.500 de metri altitudine. Îndrăgostiții pot spune "Da" pentru doar 24 de ore, la Cabana Bârcaciu, din Munții Făgăraș, în ziua de Dragobete.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 15:41

Căsătorii de o zi de Dragobete
Căsătorii de o zi de Dragobete - Shutterstock (scop ilustrativ)

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, prin Programul "Anii Drumeției", transmit că la 1550 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, îndrăgostiții vor primi un certificat de căsătorie, valabil o singură zi, evenimentul fiind „udat” cu un pahar de afinată atent meșteșugită chiar de cabanierul de la Cabana Bârcaciu, din recolta de afine a anului trecut.

Căsătorii de o zi de Dragobete

Totul se va întâmpla sâmbără, 24 februarie, de Dragobete, în cadrul unei ieșiri în natură organizată în cadrul Programului Anii Drumeției, la care sunt invitați atât îndrăgostiții, cât și iubitorii potecilor de munte, relatează Mediafax.

"Este un traseu deosebit de frumos, care pleacă de la Cabana Poiana Neamțului și șerpuiește până pe muchia Scărișoarei. De la Cabana Bârcaciu, vom urca pe Platoul Scărișoara, loc în care Creasta Făgărașilor oferă un spectacol de neuitat", spune Nicoleta Ocneriu, ghid Anii Drumeției.

În anul 2022, la Gala Ecoturismului, Cabana Bârcaciu a ocupat a doua poziție în clasamentul celor mai apreciate cabane montane din județul Sibiu. Pe lângă afinată, turiștii sunt vor fi răspfățați cu renumitul ceai din bujor de munte și sirop din muguri de brad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Căsătorii de o zi de Dragobete. Locul spectaculos unde îndrăgostiţii îşi pot uni destinele pentru 24 de ore