Antena Meniu Search
x

Cel mai cumpărat cadou de Valentine's Day. Este alegerea a peste 70% dintre cuplurile care sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor

Deși este o sărbătoare împrumutată, românii sunt mai romantici de Valentine's Day decât de Dragobetele românesc. O confirmă și cifrele celor care fac livrări. Au mai multe comenzi pe 14 februarie decât pe 24.     

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.02.2024, 09:25

Vezi și

Probabil că nu e o surpriză pentru cineva, dar dulciurile conduc topul. Peste 70% din comenzi sunt despre prăjituri, torturi și ciocolată de Ziua Îndrăgostiților. Urmează florile. Peste 50% din totalul comenzilor cuprind flori. Trandafirii sunt cei mai căutați. Vinul și șampania înregistrează creșteri de până la 80% mai mari față de o zi obișnuită.

Un studiu făcut de o platformă de livrări după ce a chestionat peste 400 de persoane a scos la iveală un detaliu interesant: Românii par mai romantici de Valentine's Day decât de Dragobete.

Anul trecut, de exemplu, pe 14 februarie s-au comandat de două ori mai multe flori decât pe 24 februarie, de Dragobete, iar acum doi ani, de cinci ori mai multe. Totuși, de Dragobete, crește numărul comenzilor de băutură. Anii trecuți, au fost cu aproape 20% mai multe comenzi de vin ori șampanie pe 24 februarie decât cele plasate pe 14.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Cel mai cumpărat cadou de Valentine's Day. Este alegerea a peste 70% dintre cuplurile care sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor