Antena Meniu Search
x

Cât de tandru este în funcție de zodie

Măcar o dată te-ai gândit că poate e vina ta pentru că el nu este foarte drăgăstos. Nimic mai greșit. O serie de factori pot influența starea lui de spirit, printre care și zodia

Măcar o dată te-ai gândit că poate e vina ta pentru că el nu este foarte drăgăstos. Nimic mai greșit. O serie de factori pot influența starea lui de spirit, printre care și zodia

Berbec

Nu este un bărbat foarte romantic, dar când este îndragostit, poate da dovada de momente impresionante de tandrețe și atenție; te vede ca pe cea mai frumoasă femeie din lume.

Taur

Bărbatul din zodia taur este deosebit de tandru. Te dezmiardă cu atingeri și sărutări și îți este alături întotdeauna.

Gemeni

Sunt firi schimbatoare, iar momentele de tandrețe sunt la fel de oscilante precum firea lui. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri la maximum de clipele de tandrețe atunci când îți sunt oferite.

Rac

Când sunt îndragostiți nu se sfiesc să își arate dragostea. Clipele de tandrețe alături de el vor fi lungi și senzuale. Te va alinta și răsfăța de fiecare dată când are ocazia.

Leu

Nativii din leu sunt egocentristi și preferă să fie ei cei alintați și răsfățați. Dar în momentele în care își îndreaptă întrega atenție asupra persoanei iubite, pot da dovadă de multă afecțiune și tandrețe.

Fecioară

Nativii încearcă să pară mai tot timpul serioși, mai ales atunci când privirile sunt ațintite asupra lor. Dar când sunteți numai voi doi, te va răsfăța cu mângâieri pline de tandrețe.

Balanță

Se numără printre cele mai tandre personaje ale zodiacului. Sunt dispuși să-ți arate întotdeauna cât de mult te iubesc, să te răsfețe cu atingeri și săruturi delicate.

Scorpion

Decât să te alinte, un barbat în scorpion ar prefera mai degraba să treacă la treabă. Nu sună tocmai drăguț, dar în acest fel îti arată cât de mult te iubește.

Săgetator

Daca îl lași pe el să preia inițiativa și nu îl sufoci tu cu clipe de tandreșe, acesta poate da dovadă de foarte multă afecțiune.

Capricorn

Nativul este foarte interesat de tot ceea ce înseamnă aparențele. Este posibil chiar să aibă reticențe în ceea ce privește sărutul în public, chiar și cel pe obraz.

Vărsator

Dacă este suficient de îndragostit, te va sufoca cu dragostea lui. Săruturile și alinturile administrate oricând, chiar si atunci când nu pare tocmai potrivit, par sa fie specialitatea lui.

Pești

Chiar daca îi vine să te mănânce din priviri, iubitul tău se va cenzura și asta pentru că firea lui duală îi spune că ar fi mai bine să îți arate treptat afecțiunea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Cât de tandru este în funcție de zodie