Antena Meniu Search
x

Video Cavou transformat în piscină. Trei gropari s-au filmat pe TikTok în timp ce se răcoresc în cimitir

Temperturile caniculare din ultimele zile îi fac pe oameni să găsească tot felul de soluţii pentru a se răcori. Este şi cazul unor tineri care s-au filmat în timp ce se bălăcesc într-o piscină improvizată ...în cimitir.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.07.2022, 15:05

Vezi și

In imaginile filmate şi urcate apoi pe TikTok, trei bărbaţi se răcoresc de zor într-un cvou pe care l-au umplut cu apă. Printre celelalte morminte, tinerii se scaldă de zor fiind vizibili distraţi de întreaga ispravă. Mai mult, pentru ca totul să fie făcut ca la carte aceştia au folosit şi o melodie pe măsură care să însoţească imaginile "inedite"

Clipul urcat pe reţelele de socializare a ajuns viral, adunând peste 82.000 de vizualizări, mii de aprecieri şi sute de comentarii. Unii utilizatori s-au amuzat pe seama imaginilor, întimp ce alţii şi-au exprimat revolta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Cavou transformat în piscină. Trei gropari s-au filmat pe TikTok în timp ce se răcoresc în cimitir