Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mare ou de ciocolată din România se găseşte la Bucureşti. Are 25 kg şi nu conţine deloc zahăr

Pont pentru iubitorii de dulce. Cel mai mare ou de ciocolată făcut în România poate fi admirat chiar în Centrul Vechi din Capitală, la Festivalul Femeii. Şi nu conţine zahăr! Cântăreşte 25 de kilograme şi este confecţionat artizanal.

Alin Stan
de Alin Stan

la 20.04.2024, 15:11

Vezi și

Designeri vestimentari, maeştri bijutieri şi ciocolatieri se reunesc în acest weekend la Festivalul Femeii, marca "Tandreţuri şi Fineţuri", din Capitală. "Se apropie sărbătorile Pascale, aşadar am şi eu lângă mine cel mai mare ou din România făcut din ciocolată, fără zahăr", transmite Alin Stan, reporter Observator.

Ou gigant de ciocolată, de 25 kg

"Cântăreşte aproximativ 25 de kilograme, iar cel care l-a făcut a avut nevoie de aproximativ o lună de zile să-l creeze. Suntem la Târgul Femeii, organizat în Capitală, în centrul oraşului, unde putem găsi foarte multe produse de îngrijire personală atât pentru doamne, cât şi pentru domni", adaugă Alin Stan, reporter Observator.

"Ciocolată din mai multe sortimente, măşti pentru faţă, mâini sau picioare. Totodată, cei mai generoşi pot cumpăra bijuterii confecţionate manual sau chiar bijuterii din cuarţ. Preţurile pornesc de la 50 de lei", mai spune Alin Stan, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Festivalul Femeii, în Centrul Vechi al Capitalei

"50 de ateliere live din 15 domenii diferite, de la terapii alternative la ateliere de bijuterie şi ciocolată, patru designeri vestimentari, patru ciocolatieri, patru producători de cosmetice, trei bijutieri, doi producători de lumânări parfumate, un salon de înfrumuseţare, un stomatolog, un medic de familie, apă alcalină, uleiuri esenţiale. Aşa arată Festivalul Femeii, de astăzi până duminică", susţin organizatorii.

În cadrul acestui Festival va putea fi văzut şi cel mai mare ou de ciocolată fără zahăr făcut în România, are 25 de kilograme, fiind confecţionat artizanal, cu umplutură de cea mai bună calitate.

De asemenea, cei care vor vizita târgul vor putea găsi şi Cadouri de Florii, având în vedere că România are aproape jumătate dintre familii cu cel puţin un membru purtând nume de floare. "Ce le cumpărăm de ziua lor? De la ciocolată şi bijuterii, până la consultaţii medicale şi ...consultaţii sufleteşti", promit organizatorii.

Nu vor lipsi nici reţetele de poţiuni din ierburi de leac, care au fost găsite, editate şi publicate de specialista româncă Diana d'Briac într-o carte.

Totodată, o firmă de familie din Braşov va fi prezentă la festivalul "Tandreţuri şi Fineţuri" cu cosmetice făcute din plante sălbatice şi ierburi cultivate chiar de ei, iar o alta aduce cosmetice pe bază de cacao făcute să bucure toate simţurile. Citirea feţei, feng-shui, constelaţii familiale, aromaterapie şi analize medicale rapide, toate vor putea fi găsite în Centrul Vechi din Capitală.

Femeile, şi nu numai, vor putea afla în cadrul unui atelier, modul de îngrijire zilnică a pielii, dar şi cum cum se face o bijuterie din argint. Mai mult decât atât, îşi vor putea face dintr-o picătură de sânge câteva analize rapide: CRP cantitativ, hemoglobina, hematocrit şi INR, cu ajutorul unui medic prezent la Festival.

Festivalul Femeii, marca "Tandreţuri şi Fineţuri", este deschis de vineri până duminică, la Ghica House din Centrul Vechi al Capitalei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Cel mai mare ou de ciocolată din România se găseşte la Bucureşti. Are 25 kg şi nu conţine deloc zahăr