Antena Meniu Search
x

Video Cel mai tare papagal: lăsat liber de stăpână, se întoarce mereu la ea după ce cutreieră singur parcurile

Povestea unui papagal din Regatul Unit a ajuns virală pe internet. Şi asta pentru că Motley, un Macau Arlechin, a ajuns să fie unul dintre cei mai invidiaţi papagali de companie, după ce stăpâna lui i-a oferit libertatea să zboare cât îl ţin aripile.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 18:23

Vezi și

Aşa îşi petrece Motley zilele însorite. Stăpâna lui, Chloe, îl lasă să zboare de pe cele mai înalte culmi din Nottinghamshire. 

Chloe Brown: L-am luat pe Motley când avea 21 de săptămâni şi am luat decizia ca, dacă vreodată am să îmi iau un papagal sau o pasăre, am să le las să zboare libere. Am vrut să le ofer un trai cât mai normal posibil.

După un an de antrenament, papagalul Motley a ajuns să cunoască toate parcurile locale. 

Chloe Brown: Motley a fost la Curbar Edge, la Bamford Edge, la Stanage Edge. Dacă orice lucru are o stâncă, el se va arunca de pe ea. 

La finalul fiecărei aventuri, papagalul revine pe braţul stăpânei pentru o îmbrăţişare bine meritată.  Aventurile lui Motley sunt următorite de sute de mii de oameni. Chloe postează zilnic fotografii şi videoclipuri pe reţelele sociale cu toate năzbâtiile papagalului colorat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Inedit » Cel mai tare papagal: lăsat liber de stăpână, se întoarce mereu la ea după ce cutreieră singur parcurile