Antena Meniu Search
x

Cele mai norocoase numere la Loto. Topul celor mai bune combinaţii demonstrate ştiinţific

Toată lumea știe că loteria este un joc de noroc! Se pare, însă, că există anumite numere care sunt mai norocoase decât altele. Cercetătorii au lansat topul celor mai norocoase numere, după ce au analizat toate bilele câștigătoare de la 15 loterii internaționale.

Toată lumea știe că loteria este un joc de noroc! Se pare, însă, că există anumite numere care sunt mai norocoase decât altele. Cercetătorii au lansat topul celor mai norocoase numere, dar şi cele mai ghinioniste combinaţii, după ce au analizat toate bilele câștigătoare de la 15 loterii internaționale.

Oamenii de știință au analizat în detaliu 1.500 de extrageri loto, timp de un an, având ca scop statisticile privind jocurile de noroc.

După ce au adunat rezultatele studiului care s-a desfăşurat pe durata unui an, cercetătorii au realizat un topul celor mai norocoase numere la loto, pe care orice împătimit jucător ar trebui să le cunoască. De asemenea, studiile relevă şi cele mai ghinioniste combinaţii, scrie New York Post.

Topul celor mai norocoase numere la Loto

Pe locul 1 în top este numărul 16 - cercetătorii au descoperit că a picat 191 de ori în cele 1500 de extrageri loto. Pe locul secund este numărul 22, care a fost extras de 179 de ori.

Poziţiile a treia şi a patra sunt împărţite frăţeşte de 2 numere norocoase: 28 și 37, ambele au fost extrase în egală măsură de 167 de ori.

Cifra 6 este pe locul cinci în topul numerelor norocoase cu 166 de trageri. Clasamentul e continuat de cifra norocoasă 3 care a picat în 164 de extrageri.

16 e numărul cel mai norocos la loto

Topul celor mai ghinioniste numere la Loto

Din fericire pentru jucătorii de loterie, cercetătorii au făcut şi topul numerelor pe care ar fi bine să le evitați atunci când jucați loterie. Cel mai puţin norocos număr este 18, într-un an acesta fiind tras doar de patru ori.

Numerele 46, 40, 41, 32 și 36 sunt de asemenea pe lista neagră, fiecare fiind extras de mai puțin de opt ori în ultimul an.

Numărul 22 e al doilea între numerele norocoase la loto

Loteriile care au participat la studiu sunt EuroMillions, EuroJackpot, Lotto din Marea Britanie, Lotto franceză, SuperEnalotto, Lotto germană, OT Powerball, Australian Lotto, Lotto australian, Lotto australian, Lotto australian, Mega Sena, US MegaMillions și US Powerball.

'Studiul nostru din ultimele 12 luni poate că nu vă garantează un bilet câștigător în următoarea săptămână, dar ar putea schimba modul în care vă apropiaţi de jocul de de loterie în viitor și cum vă îndreptați atenția asupra averilor din întreaga lume', a declarat, pentru New York Post, Yariv Ron, CEO Jackpot.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Inedit » Cele mai norocoase numere la Loto. Topul celor mai bune combinaţii demonstrate ştiinţific