Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cerere în căsătorie surpriză pe faleza Cazinoului din Constanța

Concertul Sunset Sea-mphony susținut pe faleza Cazinoului din Constanța a fost întrerupt, în această seară, de o cerere în căsătorie surpriză. Un dansator a pus la cale un plan, împreună cu prietenii săi, pentru a o cere de soție pe iubita lui, chiar în timpul dansului.

de Andreea Filip

la 08.08.2019 , 21:50

Concertul Sunset Sea-mphony susținut pe faleza Cazinoului din Constanța a fost întrerupt, în această seară, de o cerere în căsătorie surpriză.

Cristian Panduru (26 de ani) și iubita lui, Andreea (22 de ani), împărtășesc aceeași pasiune: dansul. Povestea lor a început în urmă cu șase ani, iar de atunci iubirea și dansul i-a unit.

În această seară, în timpul concertului Sunset Sea-mphony de pe faleza Cazinoului din Constanța, Cristian a pus la cale un plan, împreună cu prietenii săi, pentru a o cere de soție pe iubita lui, chiar în timpul dansului.

Vezi și

La sfârșitul actului artistic, tânărul a primit de la unul dintre complicii săi, inelul de logodnă, în timp ce iubita lui nu era atentă.

Pe acelaşi subiect

Apoi, a rămas în genunchi în timp ce restul dansatorilor s-au ridicat și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să se căsătorească cu el.

În același timp, 'complicii' lui Cristian s-au apropiat de locul în care se aflau cei doi și au afișat un banner pe care scria: 'Vrei să fii soția mea?'.

Răspunsul Andreei a fost prompt: 'DA!'.

În aplauzele a sute de oameni prezenți pe faleza Cazinoului din Constanța, cei doi tineri dansatori s-au sărutat și au mulțumit tututor celor prezenți la momentul unic din viața lor.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Cerere în căsătorie surpriză pe faleza Cazinoului din Constanța