Antena Meniu Search
x

Juraţii din Chefi la cuțite, provocare la roata ingredientelor

Barbie asigură sarea şi piperul în această seară, în platoul "Chefi la cuțite". O tânără concurentă cu mari pretenţii culinare apare în faţa lui chef Cătălin Scărlătescu. Vrea să-l cucerească cu ceea ce a învăţat de la mama ei, bucătar în Italia. Şi nu este singura supriză.

de Redactia Observator

la 14.10.2019, 22:10

Vezi și

Barbie asigură sarea şi piperul în această seară, în platoul "Chefi la cuțite". O tânără concurentă cu mari pretenţii culinare apare în faţa lui chef Cătălin Scărlătescu. Vrea să-l cucerească cu ceea ce a învăţat de la mama ei, bucătar în Italia. Şi nu este singura supriză. Cei trei chefi sunt provocaţi de Gina Pistol în cea mai savuroasă luptă din acest sezon pentru obţinerea unei noi amulete. 

Pentru cea de-a 11-a amuletă, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să aibă norocul de partea lor. Tema e dictată de roata ingredientelor. Chefii au dreptul de a o învârti o singură dată şi vor găti cu trei ingrediente care sunt în dezacord cu un nume cu greutate în gastronomie. 

Și pentru că o provocare nu vine niciodată singură, chefii au parte şi de preparate controversate din partea concurenţilor.

Dacă pe chef Dumitrescu un preparat îl pune pe fugă, chef Scărlătescu este surprins de o apariţie inedită. O întâlneşte pe Barbie, o domnișoară cu mari pretenții culinare. 

Cum decurge întâlnirea din platoul "Chefi la cuțite", dar și verdictul celor mai îndrăgiți jurați, aflaţi de la ora 20, la Antena 1, în cea mai nouă ediție a show-ului culinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Juraţii din Chefi la cuțite, provocare la roata ingredientelor