Antena Meniu Search
x

Video Chichi, un cimpanzeu care a scăpat de la un zoo din Ucraina, a fost plimbat cu bicicleta prin parc. VIDEO

Filmarea realizată în orașul ucrainean Harkov, o arată pe Chichi, o femelă cimpanzeu rătăcind pe străzi după ce a fugit dintr-o grădină zoologică.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 13:05

Personalul de la grădina zoologică din Harkov, Ucraina au încercat în zadar să o convingă pe Chichi să se întoarcă acasă, după ce aceasta a scăpat de la Zoo și s-a plimbat într-un parc din apropiere, potrivit The Sun.

După ce alții încearcă să-i câștige încrederea cu dulciuri, o femeie s-a pus în genunchi și a vorbit cu animalul. Speriată de ploaie, primata o îmbrățișează pe femeia care îi dă apoi pelerina sa galbenă. La finalul escapadei, Chichi face o plimbare pe una dintre bicicletele îngrijitorului zoo, cu ajutorul unui localnic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oleksiy Hryhoriev, directorul grădinii zoologice, a confirmat că animalul s-a întors la Zoo în siguranță. Potrivit informațiilor, maimuța a scăpat dintr-o unitate temporară de la grădina zoologică după ce a făcut o gaură într-un gard. De altfel, nu era prima dată când aceasta încerca să fugă.

Pe acelaşi subiect

Maimuța a fost evacuată din zoo la începutul războiului, după ce peste 100 de animale au murit în urma bombardamentelor rusești

Chichi a fost evacuată din „casa ei” anterioară din Ecoparkul Feldman la începutul războiului. În mod tragic, peste 100 de animale au murit înainte ca grădina să fie evacuată, potrivit proprietarului Oleksandr Feldman.

El a spus că multe animale au fost, de asemenea, afectate de război, adăugând că au nevoie de „căldură, dragoste și îngrijire”.

Bărbatul a adăugat că au fost uciși și șase voluntari care l-au ajutat să evacueze animalele. Unul dintre cei uciși era un băiat de 15 ani care venise în parc cu părinții săi când a fost prins în atacul rusesc. Până acum, centrul orașului Harkov, unde se află noua grădină zoologică a lui Chichi, a suferit bombardamente mai puțin frecvente. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este un oraş complet sigur. Chiar săptămâna trecută, cel puțin patru civili au fost uciși după ce o rachetă a lovit centrul orașului.

Un tigru care a scăpat de la o Grădină Zoologică din Ucraina în urmă cu câteva zile, este încă de negăsit

Întâmplarea vine la doar o zi după ce un tigru dezlănțuit a evadat dintr-o grădină zoologică din Ucraina. Tigrul a terorizat trei orașe după ce a fugit peste graniță, în Slovacia. De luni, tigrul este încă de negăsit.

Poliția care a spus că a fost informată despre tigrul evadat de către autoritățile ucrainene a avertizat oamenii să nu își asume orice riscuri și să iasă din casă pe cât de puțin se poate. Autoritățile slovace au cerut oamenilor să îi informeze imediat dacă văd tigrul.

În martie, fotografii îngrozitoare făcute în grădinile zoologice bombardate din Ucraina au arătat animale chinuite prinse în cuștile lor în fața bombardamentelor rusești. Și în aprilie, o grădină zoologică ucraineană a declarat că va fi forțată să omoare mii de animale după ce bombardamentele rusești i-au forțat pe voluntari să o abandoneze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Chichi, un cimpanzeu care a scăpat de la un zoo din Ucraina, a fost plimbat cu bicicleta prin parc. VIDEO