Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un cofetar readuce în prim-plan prăjiturile făcute cândva doar pentru Ceauşescu

Prăjituri precum Pionierul, Boema sau Carpaţi fac acum deliciul nostalgicilor. Doi tineri au moştenit caietul cu reţete al bucătarilor familiei Ceuaşescu şi şi-au deschis un laborator "pe internet". Pentru prima dată, românii pot gusta şi dintr-un tort fără făină rezervat în Epoca de Aur.

de Redactia Observator

la 13.09.2019 , 22:18

Prăjituri precum Pionierul, Boema sau Carpaţi fac acum deliciul nostalgicilor. Doi tineri au moştenit caietul cu reţete al bucătarilor familiei Ceuaşescu şi şi-au deschis un laborator "pe internet". Pentru prima dată, românii pot gusta şi dintr-un tort fără făină rezervat în Epoca de Aur cuplului Ceauşescu.

Cabana şi boema sau tortul doboş sunt prăjituri care, în urmă cu zeci de ani, făceau deliciul unei mese în familie. Reţetele lor stăteau la loc de cinste chiar şi în bucătăria familiei Ceauşescu. 

Chiar dacă avea diabet, fostului dictator îi plăceau dulciurile. Iar bucătarii care le pregăteau au ţinut secretul ani de zile. Roxana a fost cea care a primit în dar caietul cu reţetele care au delectat cuplul Ceuşescu. 

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Roxana şi soţul ei au pariat pe nostalgia oamenilor şi şi-au transformat casa în laborator de cofetărie. Prăjitura vedetă este pionierul. 

Deşi afacerea de familie are doar un an, clienţii sunt din ce în ce mai mulţi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Intenţionaţi să achiziţionaţi o locuinţă în acest an?
Observator » Inedit » Un cofetar readuce în prim-plan prăjiturile făcute cândva doar pentru Ceauşescu