Antena Meniu Search
x

Construcții impresionante din LEGO, în Bistrița-Năsăud

Cine spune că jucăriile sunt doar pentru copii? Pasiunea reconstruirii lumii reale din piese mici şi colorate nu cunoaşte vârstă. Dovadă stă o asociaţie din judeţul Bistriţa-Năsăud ai cărei membri au transformat îmbinarea micilor bucăţi de construcţie într-o pasiune.

de Redactia Observator

la 05.12.2019, 11:01

Vezi și

Cine spune că jucăriile sunt doar pentru copii? Pasiunea reconstruirii lumii reale din piese mici şi colorate nu cunoaşte vârstă. Dovadă stă o asociaţie din judeţul Bistriţa-Năsăud ai cărei membri au transformat îmbinarea micilor bucăţi de construcţie într-o pasiune. După ce în primăvară au impresionant recreând un castel medieval, acum, înaine de sărbători, deschid o nouă expoziţie unde sunt aşteptaţi împătimiţi de toate vârstele.

Piesă cu piesă, realitatea prinde viaţă în mâinile împătimiţilor. Chiar dacă la scară mai mică, spectacolul oferit este totuşi impresionant.

Imaginaţia nu are limite atunci când vine vorba de crearea unor astfel de tablouri din jucării. De aceeaşi părere este şi Narcisa, o elevă care şi-a dus creaţia la o expoziţie internaţională.

Tema acestei expoziţii este în ton cu vremurile: natura şi protejarea mediului. Însă copiii şi-au dat frâu liber imaginaţiei în toate domeniile.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii de la expoziţie vor putea să participe la atelierele și concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Construcții impresionante din LEGO, în Bistrița-Năsăud