Antena Meniu Search
x

Cum economisim bani în vacanță. Plata cash este mai convenabilă, din cauza conversiei bancare

Românii investesc tot mai mulţi bani în vacanţe. Fie că economisesc, fie că se împrumută, alocă şi câteva sute bune de euro, de persoană, concediului de vară. Cei mai mulţi fac eforturi şi să îşi plătească vacanţa, şi să se descurce, atunci când se întorc.

Vezi și

Românii investesc tot mai mulţi bani în vacanţe. Fie că economisesc, fie că se împrumută, alocă şi câteva sute bune de euro, de persoană, concediului de vară. Cei mai mulţi fac eforturi şi să îşi plătească vacanţa, şi să se descurce, atunci când se întorc. Pentru că revin, acasă, cu portofelele goale. Specialiştii în călătorii ne-au explicat cum să economisim în vacanţă, ca să nu ne întoarcem săraci. 

Plata cu bani cash, în moneda naţională, este o variantă de a ţine banii de concediu sub control, spun specialiştii. Dacă plătiţi în moneda cardului, banca din străinătate va face conversia și va aplica propriul schimb valutar.

În plus, e bine să nu luaţi chiar toate economiile în vacanţă. 

Mai puteţi economisi şi dacă închiriaţi o bicicletă, în loc de o maşină. Pentru cei în căutarea relaxării, varianta all inclusive rămâne soluţia câştigătoare, pentru că mesele ar fi mai scumpe în oraş. 

Bulgaria, Grecia, Spania şi Turcia rămân, şi anul acesta, în topul destinaţiilor preferate de români. În funcţie de ţara vizitată, puteţi vâna oferte şi reduceri consistente.

Regula numărul unu rămâne planul de vacanţă făcut din timp. Astfel, sunt şanse mai mari să respectaţi bugetul. Şi să aveţi o vacanţă fără griji financiare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cum economisim bani în vacanță. Plata cash este mai convenabilă, din cauza conversiei bancare