Antena Meniu Search
x

Video Cum pregătim cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Alternative la hârtia de împachetat și pungi

După ce am făcut bradul de Crăciun, trebuie să vedem ce punem sub el. Evident, cadouri, dar întrebarea este: le oferim împachetate sau în pungi de cadou? Există un studiu care arată că un dar împachetat este mult mai apreciat decât cel oferit în pungă. Şi cu atât mai mult cu cât cel care îl oferă, îl împachetează cu mâinile lui. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 13:10

Vezi și

Ella Prodan, reporter Observator: "În sfârşit, o să învăţ să împachetez un cadou. Eu sunt cel mai netalentat om în privinţa asta şi de aceea am rugat-o pe Gabi să îmi arate cum să împachetez un cadou care sa arate bine."

Gabi Ralea, blogger de bricolaj: "În primul rând, nu există două mâini stângi, ci doar oameni care nu ştiu ce să facă cu ele.  Avem, în principiu, nevoie de trei elemente: hârtie cu care să învelim, ceva cu care să legăm şi o panglică, o sfoară sau fire de tricotat. Şi ceva pentru decorat."

Gabi Ralea: "Mergem pe ideea de a avea hârtie cât să înfăşuram de jur împrejur, după care prindem cu scoci. Ce putem face aici, fiind un obiect rotund, cel mai bine este să îi tăiem partea de jos, un fel de raze, astfel încât noi putem să o împachetăm, să creăm un ambalaj rotunjit în partea de jos."

Ce alternative avem la hârtia de împachetat?

Gabi Ralea: "Dacă asta ni se pare complicat și vrem să mergem pe o variantă ceva mai simpla, putem alege o eșarfă în care punem cadoul și legăm colțurile. Și rămâne și eșarfa."

"Sunt atât de multe posibilități și este o zonă atât de creativă, încât nu poți să spui că ceva este greșit și până la urmă, în momentul în care îl dăruiești, indiferent cât de stângaci este, celălalt va aprecia efortul pe care l-ai depus ca să faci ceva deosebit ."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Cum pregătim cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Alternative la hârtia de împachetat și pungi