Antena Meniu Search
x

Video Cum se "parchează" corect în şase minute. Clipul viral din Sibiu care a împărţit Internetul în două tabere: "N-am văzut aşa ceva de când sunt"

Un sibian a filmat cum o persoană încearcă să gareze o maşină într-o parcare aproape goală. Îndrumat de cineva de pe margine, "şoferul" se chinuie minute bune să parcheze maşina cu număr de Botoşani. Clipul postat pe Facebook a devenit viral, iar părerile sunt împărţite: pericol public sau lecţie cu un începător?

de Redactia Observator

la 23.08.2021, 18:53

Clipul viral care a împărţit Internetul în două tabere: "N-am văzut aşa ceva de când sunt"
Clipul viral care a împărţit Internetul în două tabere: "N-am văzut aşa ceva de când sunt" - Facebook Cluj Live

Autorul filmării postate pe Facebook spune că a început să filmeze la două minute de când a început chinul şoferului. În videoclipul de aproape 4 minute se poate vedea cum un şofer turează motorul şi încearcă să gareze într-o parcare aproape goală, la indicaţiile de pe margine ale unei femei.

"N-am văzut aşa ceva de când îs. Câte locuri de parcare să ai nevoie? Pui autocarul aici. Pui TIR-ul. Încape şi un avion aici. Nu am nimic cu cei din Botoşani... Cum o fi ajuns ăsta din Botoşani la Sibiu, cu maşina asta", spune bărbatul care a filmat.

Clipul a devenit viral pe Facebook, cu peste 500.000 de vizualizări, mii de like-uri şi sute de comentarii.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pericol public sau o lecţie de parcare cu un începător?

Multe comentarii fac haz pe seama şoferului, însă părerile sunt împărţite între cei care spun că acesta ar trebui lăsat fără permis şi cei care cred că, dimpotrivă, este vorba despre o persoană fără permis, care a profitat de o parcare goală pentru a învăţa să parcheze.

"Eu cred ca șoferul este fiul doamnei care încă nu a împlinit 18 ani. Copilul văzând ca parcarea e goala a rugat-o pe mama sa l lase sa încerce mașina. Ce i atât de greu sa înțelegeți? La volan se afla un copil iar mama ii da indicații! Eu una, asa cred!", a scris o fată.

"Mi-am luat permisul pe forțe proprii, din prima. Vreo câțiva ani nu am mai condus. Am schimbat jobul și am fost nevoită sa urc la volan. Nu am găsit instructor disponibil sa ma ajute în timp util, asa ca am mers cu soțul meu intr-o parcare. Nu eram departe de nivelul celui filmat. Au trecut 4 ani de atunci. Conduc zilnic, fără incidente provocate de mine. La inceput, parcam unde simțeam ca pot, chiar dacă mergeam ceva mai mult pe jos. Cu ce va deranjează ca omul încearcă sa parcheze?", a mai spus altă persoană.

Cei mai vehemenţi au scris că "trebuia pus şi numărul maşinii, să se ferească participanții la trafic de acest pericol public".

Un altul a scris că de vină e poliţistul care i-a dat permisul. "Ce oraș a făcut la examen dacă el nu nimerește o parcare goală? E de plans!", a scris acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cum se "parchează" corect în şase minute. Clipul viral din Sibiu care a împărţit Internetul în două tabere: "N-am văzut aşa ceva de când sunt"