Antena Meniu Search
x

Video Decoraţiuni alese pe sprânceană pentru sărbători. Cum aranjăm corect masa de Crăciun

Masa de sărbători nu e numai despre mâncarea pe care o punem în faţa invitaţilor ci şi despre decorul în care îi primim. Specialiştii ne explică ce e în trend anul acesta şi cum putem împodobi masa pentru a impresiona pe toată lumea. Iar cei care caută senzaţii tari îşi pot suprinde invitaţii cu o cină...afară.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 11.12.2022, 21:08

Vezi și

Nimic nu e prea mult când vine vorba de masa de sărbători. Prima regulă?

Ina, organizator evenimente: Trebuie să ne alegem 3 culori de bază. Faţa de masa este, în primul rând, cea care ne dă tonalitatea, apoi este urmată de vesela pe care o alegem. Urmează decoraţiunile şi paharele, să nu fie foarte multe tonuri diferite. 

Cum aranjăm corect masa de Crăciun

Oricare ar fi culoarea aleasă, bradul e piesa centrală, iar o ghirlanda împletită, așezată de-a lungul unei mese schimba total decorul. Verdele cetinei se poate completa cu elemente de roșu aprins. Iar cine caută o experiență inedită, poate să dea căldura șemineului pe aerul proaspăt de afară. 

Ela, organizator evenimente: Conceptul acesta se adresează firmelor care organizează evenimente corporate cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau, pur şi simplu, clienţilor care îşi doresc ceva deosebit. Putem încerca să aranjăm noi masa acasă, cu lucrurile pe care le avem, cu siguranţă avem vesela aia pusă deoparte sau tacâmurile mai speciale. 

Nu uităm nici de texturi. O față de masă din catifea roz prăfuit, șervețele în același ton și câțiva îngerași așezați în centrul mesei coloreaza tabloul unei seri perfecte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Decoraţiuni alese pe sprânceană pentru sărbători. Cum aranjăm corect masa de Crăciun