Antena Meniu Search
x

Degetele îți trădează preferinţele sexuale

Mâinile spun foarte multe despre tine: de la starea de sănătate până la orientarea sexuală

Mâinile spun foarte multe despre tine: de la starea de sănătate până la orientarea sexuală

Una dintre cele mai frecvente asocieri făcute pe baza corpului uman o reprezintă cea realizată între dimensiunea penisului şi mărimea tălpii ori înălţime. Aceste legături sunt complet greșite, însă o legătură există atunci când se face referire la organul sexual şi degetul arătător.

Experţii de la Spitalul Universitar Gachon din Coreea de Sud, au arătat că un bărbat este cu mult mai dotat dacă are diferenţa de lungime dintre degetul arătător şi cel inelar mai mare.

Pe de altă parte, cercetătorii de la Universitatea din Geneva a demonstrat că același raport dintre degete este „vinovat” și pentru aspectul masculin al chipului, care face un bărbat mai atrăgător. Raportul este legat și de tonul vocii, de mirosul corpului şi de calitatea spermei.

În cazul bărbaților care au un raport mai mic între degetul inelar şi arătător, există vești bune: ei au şanse mai mari să supravieţuiască unui cancer de prostată. Pacienţii cu degete inelare mai scurte răspundeau mai bine la tratamentul pentru cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Degetele îți trădează preferinţele sexuale