Antena Meniu Search
x
LIVE

Descoperire INCREDIBILĂ. Alimentul MINUNE, care distruge CANCERUL

Cancerul pulmonar este cea mai frecvență neoplazie din lume, cu incidență maximă la bărbați. La femei, cancerul pulmonar este al doilea cel mai frecvent cancer după cel mamar. Această formă de cancer este o formă destul de agresivă, cu o evoluție rapidă

la 09.08.2015, 14:26

Cancerul pulmonar este cea mai frecvență neoplazie din lume, cu incidență maximă la bărbați. La femei, cancerul pulmonar este al doilea cel mai frecvent cancer după cel mamar. Această formă de cancer este o formă destul de agresivă, cu o evoluție rapidă. 

Un studiu publicat în 2013 pe PubMed, un site al Național Institute of Health a scos la iveală că apigenina, o substanță care se găsește în pătrunjel, poate distruge 86% dintre celulele cancerului pulmonar.

Apigenina este un compus care se găsește și în alte alimente precum țelină, portocalele, ceapă, potrivit doctorulzilei.ro. Însă, parunjelul este cea mai bogată sursă de apigenina, în special cel uscat.

Un alt studiu publicat în China în 2005 a scos la iveală că apigenina din pătrunjel este eficientă în combaterea creșterii celulelor canceroase. Cercetarea a fost publicată în revistă Molecular Pharmacology.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Descoperire INCREDIBILĂ. Alimentul MINUNE, care distruge CANCERUL