Antena Meniu Search
x

Descoperirea uimitoare făcută de doi tineri în timpul renovării locuinței lor, construită cu peste 100 de ani în urmă

66 de sticle cu whisky produs în 1915 au fost descoperite în pereții unei case din New York. Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 28.11.2020, 15:19

Proprietarul unei case vechi de 100 de ani a făcut o descoperire uimitoare
Proprietarul unei case vechi de 100 de ani a făcut o descoperire uimitoare - Instagram
  • Doi tineri s-au mutat într-o locuință din statul New York construită în urmă cu 100 de ani de către un contrabandist notoriu de băuturi alcoolice. În timpul lucrărilor de renovare cei doi au dat peste o adevărată „comoară”.

La începutul lunii octombrie, Nick Drummond și Patrick Bakker au spus că au găsit mai mult de 66 de sticle de whisky, din perioada Prohibiției, ascunse în pereții și pardoselile casei lor, care a fost construită în 1915, potrivit CNN.

Nick, designer și restaurator, a documentat pe Instagram întreg procesul. Tânărul a povestit că îndepărta decorațiunea exterioară a zidului casei când a făcut descoperirea neașteptată - o sticlă învelită într-o hârtie. Ulterior, împreună cu partenerul său, a mai descoperit alte 65 de sticle pline cu whisky.

În mod interesant, sticlele conțin o marcă de whisky scoțian fabricat înclusiv în zilele noastre.

O singură sticlă descoperită de cei doi valorează aproximativ 1.000 de dolari. Nick și Patrick au decis să le vândă aproape pe toate, adăugând că vor păstra pentru "degustare".

Cine a fost primul proprietar al casei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nick și Patrick erau încredințați că primul proprietar al casei a fost un nobil german, contele Adolph Humpfner. Însă, după ce au verificat arhivele, cei doi au aflat că nobilul a fost implicat implicat în numeroase scandaluri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Descoperirea uimitoare făcută de doi tineri în timpul renovării locuinței lor, construită cu peste 100 de ani în urmă