Antena Meniu Search
x

Donald Trump se uită opt ore pe zi la televizor și bea 12 cutii de Cola dietetică. Dezvăluiri incredibile despre cum își petrece timpul liderul de la Casa Albă

Donald Trump se uită opt ore la televizor pe zi și bea 12 cutii de Cola dietetică, se arată într-un raport privind modul cum își petrece timpul liderul de la Ca

Donald Trump se uită opt ore la televizor pe zi și bea 12 cutii de Cola dietetică, se arată într-un raport privind modul cum își petrece timpul liderul de la Casa Albă.

Potrivit raportului dat publicității de New York Times, președintele Statelor Unite se trezește în fiecare dimineață la ora 5.30, iar uneori postează primul tweet cât încă este în pat. Trump se uită până la opt ore pe zi la știri, la TV, și nimeni nu trebuie să se atingă de telecomanda lui în afară de angajații de la departamentul tehnic.

De asemenea, Trump are la dispoziție un televizor cu un ecran uriaș în sala de dining, unde urmărește știrile în timpul diverselor întâlniri.

Potrivit sursei citate, președintele american urmărește postul CNN - pe care îl acuză fracvent că difuzează ‘știri false’ - pentru primele știri ale zile, după care mută pe Fox and Friends pentru “relaxare”, iar uneori se uită la emisiunea MSNBC’s Morning Joe, deoarece “îi dă energie pentru întreaga zi“.

În raport se menționează, de asemenea, că Trump bea 12 de cutii de Cola dietetică pe zi, care ți sunt aduse de angajați indiferent în ce colț al Casei Albe s-ar afla, doar la apăsarea unui buton.

Liderul de la Casa Albă doarme în medie doar cinci ore pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Donald Trump se uită opt ore pe zi la televizor și bea 12 cutii de Cola dietetică. Dezvăluiri incredibile despre cum își petrece timpul liderul de la Casa Albă