Antena Meniu Search
x

Video E noaptea magică în care vine Moș Nicolae! Copiii și-au lustruit ghetuțele și așteaptă emoționați darurile de anul acesta

Urmează o noapte magică pentru milioane de copii: vine moş Nicolae. Ca să fie siguri că va trece cu vederea năzdrăvăniile de peste an şi nu le va lăsa doar o nuieluşă, cu toţii şi-au lustruit exemplar încălţările. Nu de alta, dar au şi o listă lungă de dorinţe: de la dulciuri şi fructe, până la jucării sau cărţi.

Andra Mitu
de Andra Mitu

la 05.12.2021, 21:26

Vezi și

”Andrei, Andrei, vino să ne pregătim ghetuţele, că mâine vine Moş Nicolae!”/ ”Să nu vii cu o nuielusă, Moş Nicolae, pentru că anul asta am fost foarte cuminte”

Pentru milioane de copii urmează prima dintre cele mai emoţionante nopţi din an. Tradiţia spune că încălţările trebuie să lucească, pentru ca moşul să fie convins că are de a face cu un copil ascultător şi harnic.

Andrei: ”Curaţ papucii că vine moş Nicolae!”

Tudor: ”Eu cred că anul ăsta am fost cuminte și m-aș aștepta sa treacă si pe la mine. Ca să treacă și pe la mine, în primul și în primul rând trebuie sa îmi lustruiesc ghetuţele”

Pe acelaşi subiect

Cum în noaptea asta Moş Nicolae are mult de umblat, copiii i-au pregătit şi gustări.

Moș Nicolae aduce daruri în ghetuțe copiilor cuminți

Misiunea moşului nu e deloc usoară: de la un an la altul lista de dorinţe e tot mai diversă.

David: ”Aș vrea o carte mai interesantă: cum sa nu citești, dar sa ai note mari”.

Fetiță: ”O să cumpere aia de mireasa. O păpușa de aia mare mare”.

Nicholas: ”Anul ăsta am fost cam nazdravan. Să vedem dacă o să îmi aducă. Nu știu”

În ultimii ani, Moş Nicolae îşi face aprovizionarea din mall-uri, târguri şi pieţe, unde găseşte de toate.

Anul acesta bugetul moşilor pentru cadourile de sărbători abia trece de 900 de lei, în medie. Cu aproape 20 la sută mai mic decât cel de anul trecut, arată statisticile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Inedit » E noaptea magică în care vine Moș Nicolae! Copiii și-au lustruit ghetuțele și așteaptă emoționați darurile de anul acesta