Antena Meniu Search
x

Era dependentă de fast-food și ajunsese să cântărească 152 KILOGRAME. Tânăra a reușit o transfomare uluitoare și acum își dezvăluie SECRETUL

O tânără care ajunsese să cântărească 152 de kilograme din cauza dependenței de fast-food a reușit o transformare uluitoare, după ce a slăbit peste 60 de kilograme, povestea ei devenind virală pe Internet.

O tânără care ajunsese să cântărească 152 de kilograme din cauza dependenței de fast-food a reușit o transformare uluitoare, după ce a slăbit peste 60 de kilograme, povestea ei devenind virală pe Internet.

Frances Carpenter a primit un verdict dur din partea medicilor, după ce la doar 25 de ani ajunsese să cântărească 152 de kilograme. Medicii au avertizat-o că nu va trăi mai mult de 40 de ani dacă nu-și schimbă modul de viață și dacă nu slăbește.

"Nu mai doream să mă văd așa. M-am gândit să mă operez, dar nu mi-am permis din punct de vedere financiar, așa că a trebuit să mă descurc. M-a trezit pur și simplu într-o zi și am știut că va fi ultima dată când voi mai încerca să slăbesc", a declarat Frances.

Frances Carpenter a slabit aproape 100 de kilograme pentru a-si salva viata
Pe acelaşi subiect

Tânăra s-a ambiționat și, după un an, transformarea ei era uluitoare.

Frances a urmat un program strict de fitness și o dietă sănătoasă.

"Am început să țin o dietă bazătă pe un nivel redus de carbohidrați și grăsimi și făceam sport de două ori pe zi, cinci zile pe săptămână. Mergeam la sala de sport, la ora 5 dimineața, înainte de muncă, și după muncă, și făceam în special exerciții cardio, pentru că atât știam să fac. În șase luni, am reușit să slăbesc câteva kilograme. Când am văzut rezultatele, am decis să mă apuc de crosfit. Acum mă simt sănătoasă, am energia pe care n-am avut-o niciodată, mi-am recăpătat încrederea în mine. și sunt fericită", povestește tânăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Inedit » Era dependentă de fast-food și ajunsese să cântărească 152 KILOGRAME. Tânăra a reușit o transfomare uluitoare și acum își dezvăluie SECRETUL