Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Animaţie: Cum a avut loc explozia de la Fabrica de Arme Cugir (Video)

Poliţia Cugir a deschis un dosar penal în cazul exploziei produse la Fabrica de Arme. O angajată a murit în urma deflagraţiei, după ce s-a întors să-şi ia telefonul mobil, pe care îl uitase în incintă.

de Redactia Observator

la 12.11.2018 , 21:35

O animaţie arată cum s-ar fi putut produce explozia de la fabrica de arme Cugir Animaţie care arată cum s-ar fi putut produce explozia de la Cugir - Observator.tv

Poliţia Cugir a deschis un dosar penal în cazul exploziei produse la Fabrica de Arme.

O angajată a murit în urma deflagraţiei, după ce s-a întors să-şi ia telefonul mobil, pe care îl uitase în incintă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a anunţat că Poliţia oraşului Cugir efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Articolul continuă după reclamă

O animaţie creată de editorii Observator.tv arată cum s-ar fi putut produce explozia.

Pe acelaşi subiect

Explozia s-a produs într-un tunel de testare a muniţiei. O angajată, dată iniţial dispărută, a fost găsită carbonizată. Femeia ieşise din tunelul de testare a muniţiei, unde a avut loc explozia, dar s-a întors după telefon, moment în care a fost surprinsă de incendiu.

Fabrica de Arme Cugir produce pentru piaţa civilă, americană îndeosebi, arme semiautomate, destinate vânătorii şi tirului sportiv. Pe segmentul militar se produc AKM-uri, produse care fac obiectul contractelor externe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Inedit » Animaţie: Cum a avut loc explozia de la Fabrica de Arme Cugir (Video)