Antena Meniu Search
x

Video Festinul rechinilor. Imagini uluitoare, postate pe TikTok: "N-am mai văzut niciodată aşa ceva"

Rechini pretutindeni, înconjurând frenetic o barcă de pescuit, în Louisiana. Imaginile care taie răsuflarea au fost postate pe contul de TikTok al unei tinere din SUA, care-şi surprinde deseori urmăritorii cu videoclipuri şi poveşti pescăreşti. "N-am mai văzut niciodată aşa ceva", a scris ea în dreptul postării.

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 10:24

Vezi și

Un TikTok postat de o tânără din SUA surprinde imagini uimitoare, cu zeci de rechini care dau târcoale unei bărci de pescuit. Conform informaţiilor oferite de utilizatoarea platformei, Kaitlin Dix, momentul s-ar fi petrecut săptămâna trecută, în largul coastei din Louisiana. Persoanele aflate la bord voiau să prindă ton, dar s-au trezut în schimb încercuite de nenumăraţi prădători.

Filmare uluitoare cu rechini, în SUA

Dorsalele rechinilor ieşeau din valuri de peste tot, în timp ce aceştia se hrăneau cu peştişorii aflaţi în apă. În haosul creat, barca se mişca frenetic, iar apa stropea totul în jur. Dillon May a povestit, potrivit Business Insider, că el şi partenera sa, Dix, se aflau pe barca de pescuit a unui prieten, în zona Venice, Louisiana. La un moment dat, au observat un banc de peşti, care a devenit curând prada rechinilor care au apărut din senin.

"Rechinii au încolţit peştii, până la marginea bărcii noastre. Era un adevărat festin", spune Dillon May. "N-am mai văzut niciodată aşa ceva", a adăugat el. E greu de stabilit, dacă nu chiar imposibil, câţi rechini se aflau acolo. Din imagini, însă, numărul lor pare impresionant. Cei doi tineri au fost contactaţi de jurnaliştii Business Insider, pentru comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Festinul rechinilor. Imagini uluitoare, postate pe TikTok: "N-am mai văzut niciodată aşa ceva"