Antena Meniu Search
x

Fotografie de nuntă indecentă, făcută de doi proaspăt căsătoriţi la cererea soacrei! Care este motivul din spatele imaginii virale!

O fotografie de nuntă, făcută de un cuplu olandez proaspăt căsătorit, a stârnit amuzamentul internauţilor din întreaga lume.

Fotografia indecentă de nuntă a fost făcută la cererea soacrei tânărului mire

O fotografie de nuntă, făcută de un cuplu olandez proaspăt căsătorit, a stârnit amuzamentul internauţilor din întreaga lume.

Imaginea a devenit virală în numai câteva ore, fiind distribuită de peste un milion de oameni din întreaga lume.

Fotografia a fost făcută de fotograful Michel Klooster la cererea soacrei tânărului mire, iar ulterior a postat-o pe Facebook pentru a trage un semnal de alarmă asupra prejudecăţilor care ne cuprinde tot mai mult viaţa de zi cu zi.

"N-am vrut ca părţile private să fie vizibile în imagine, dar tot ceea ce creează această impresie este interesant. Atât mirii cât şi rudele lor erau oricum foarte veseli. A fost o nuntă frumoasă şi obişnuită, la care nu trebuia să fie chiar totul atât de formal. Oricine crede că fotografia este ofensatoare, trăieşte încă în anul 1996, după părerea mea. Dintre toate fotografiile realizate, există una care este amuzantă şi inedită, iar în zece ani de acum înainte, încă va fi amuzant de discutat despre ea. Lăsa-ţi-i să se bucure de fericirea lor, ceea ce vă doresc şi vouă. Viaţa este şi-aşa suficient de moralizatoare", a explicat fotograful.

Fotografia indecentă de nuntă a fost făcută în timp ce tânăra mireasă îi făcea sex oral soţului ei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Fotografie de nuntă indecentă, făcută de doi proaspăt căsătoriţi la cererea soacrei! Care este motivul din spatele imaginii virale!