Antena Meniu Search
x

Video "Harta magnoliilor" din Bucureşti. Cele trei străzi paralele unde florile "inundă" oraşul cu parfum şi culoare

Suntem în plin sezon al magnoliilor şi de când au început să înflorească, Bucureștiul s-a colorat. De ceva vreme, pe internet există şi o hartă a magnoliilor din Capitală, unde apar peste 1.000 de copaci înfloriţi. Iată pe ce străzi putem admira magnoliile care fac spectacol an de an. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.03.2024, 16:22

Vezi și

"Ne aflăm la Facultatea de Drept, unde sunt mai multe magnolii, iar de când au înflorit, zeci de persoane vin zilnic pentru a le admira. Desigur, există şi acea hartă a magnoliilor, care vă arată exact punctele unde găsiţi astfel de arbori. Aşa că dacă luaţi la pas Bucureştiul, sigur veţi găsi zeci de magnolii pe care le puteţi admira şi fotografia", arată Ana Grigore, reporter Observator.

"Harta magnoliilor" din Bucureşti

"Iată câteva ponturi. În Sectorul 3 al Capitalei există o zonă unde se află cele mai multe magnolii pe kilometru pătrat. Sunt trei străzi paralele care domină prin culoare şi miros: Levănţica, Cerceluş şi Diligenţei. Acolo, aproape în fiecare curte există câte o magnolie şi sunt de toate culorile: roz, galben, mov, dar şi albe", adaugă Ana Grigore, reporter Observator.

"Cea mai fotografiată magnolie din Bucureşti se află pe strada Mahatma Ghandi. Zeci de oameni stau la rând pentru a fotografia acea magnolie. Bucureştiul se mândreşte cu o magnolie veterană: are peste 100 de ani şi se află pe strada Dragoş Vodă", mai spune Ana Grigore, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » "Harta magnoliilor" din Bucureşti. Cele trei străzi paralele unde florile "inundă" oraşul cu parfum şi culoare