Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 15 martie 2018. Un munte de bani, trădare și iubiri neîmpărtășite. Informații la zi pentru toate zodiile

Horoscop 15 martie 2018. Taurul primește o răsplată imensă, Racul suferă din dragoste, iar Leul refuză o oferă pe care puțini o primesc.

de Redactia Observator

la 14.03.2018 , 20:27

Horoscop 15 martie 2018. Un munte de bani, trădare și iubiri neîmpărtășite. Informații la zi pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscop 15 martie 2018. Taurul primește o răsplată imensă, Racul suferă din dragoste, iar Leul refuză o ofertă pe care puțini o primesc.

Gemenii sunt trădați de cei mai buni prieteni, Fecioara își tunează mașina, iar Balanța descoperă cât de zgârcit este partenerul său.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul va petrece în această zi, chiar dacă n-are absolut niciun chef. Un cunoscut vrea să organizeze o zi memorabilă, însă gândul vă este în sfera atașamentelor personale. N-aveți nici cel mai mic interes pentru distracție și vă întrebați dacă nu cumva e ceva în neregulă cu voi. Apoi, seara va avea loc un dialog dificil între dvs. și un membru al familiei, în timpul căruia fiecare dintre voi o să va exprimați plângerile și nemulțumirile. O să vă enerveze atât de tare, încât petrecerea prietenului vostru o să devină brusc interesantă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 15 martie 2018 pentru Taur

Taurul pe 15 martie 2018 își va termina un proiect care ține de ceva vreme și va primi o recompensă foarte mare pentru el. Acest premiu va fi o avansare rapidă în carieră, sau o creștere a salariului. Oricum, veți avea un motiv pentru a vă sărbători realizările. Seara veți merge la un restaurant, unde fiecare dintre cei adunați va ridica cu plăcere un pahar cu băutură în cinstea voastră. Totuși, nu exagerați cu alcoolul. Nu e de dorit ca noul șef să apară în imagini compromițătoare pe Facebook, chiar înainte să-și preia postul.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Gemeni

Pentru Gemeni, această zi va lăsa un gust neplăcut. Veți înțelege că o persoană în care ați avut încredere de câțiva ani considerându-l ce mai bun prieten, nu este. El vă va pune în dificultate în cel mai nefericit moment, atunci când vă aflați la doar un pas de avansarea în carieră. Încercați să supraviețuiți acestui moment cât mai calm posibil. Încă aveți timp să atingeți obiectivele carierei, iar persoana care v-a trădat va regreta acest lucru, de multe ori. De foarte multe ori.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Rac

Racul pe 15 martie 2018 va înregistrat câteva mici succese, dar principalele lor dorințe vor rămâne din nou neîndeplinite. Principalul lucru important pentru tine în această zi va fi răspunsul la o întrebare pe care o tot pui fostei tale iubite. O să vă roadeți unghiile așteptând toată ziua un răspuns. Acesta va veni spre seară și va fi: "Nu, nu vreau să fiu într-o relație cu tine". Nu o luați ca pe un eșec, ci ca pe o problemă minoră. Tu și această persoană chiar nu sunteți pe același val, veți vedea asta mai târziu, când vă întâlniți cu altcineva.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Leu

Leul în această zi va face o impresie de neșters unei persoane foarte influente. Nu este exclus să te invite în echipa sa de lucru, iar tu abia o să poți să-ți ascunzi bucuria. Cu toate acestea, în cele din urmă, după ce ați gândit câteva ore, veți refuza acest post. Nu vrei să pierzi prietenia colegilor tăi și tot ce ai obținut în locul tău actual de lucru. Apropo, colegii dvs. vor fi incantati sa auda de la dumneavoastra ca sunteti inca parte din echipa lor.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele trebuie să aleagă astăzi un fel de accesoriu pentru mașina lor. Puteți decide această problemă mult mai rapid și mai ușor dacă utilizați Internetul. Aveți grijă când plasați comanda, totuși. S-ar putea să comandați exact ce nu vă trebuie. Mai spre seară aveți discuție pe această temă cu partenerul dumneavoastră, care nu înțelege pasiunea voastră pentru mașini și pare destul de supărat că ați dat banii pe un moft. Dumneavoastră, evident, aveți altă părere.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Balanță

Balanța în această zi va descoperi o nouă față a partenerului său. Acest aspect te va surprinde, dar nu te vei supăra foarte tare, îl bănuiai întotdeauna de zgârcenie. După cum se dovedește, partenerul dvs. este de fapt foarte zgârcit și va face public niște observații foarte deranjante care vizează organizațiile de caritate. În secret, ca să vă răzbunați pe el, donați o sumă mare de bani unei anumite organizații. Apoi, vă faceți planuri cum să-l scăpați de această boală a zgârceniei.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi își vor salva un coleg de muncă de la concediere.Astfel, îl veți ajuta pe unul dintre colegii dvs. mai în vârstă, cu o mare experiență în domeniu, dar care are o problemă personală și nu poate să-și termine proiectul. În cursul colaborării, vorbiți despre o varietate de subiecte (inclusiv hobby-ul comun). După cum se dovedește, colegul tău cunoaște în detaliu multe secrete ale branșei și este de acord să le împartă cu dumneavoastră, pentru că l-ați ajutat. Veți câștiga un prieten foarte ințelept.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul va putea petrece această joi într-un mod maxim productiv. Veți termina chiar și proiectul cu care v-ați luptat fără succes de câteva luni. Lăsându-l în urmă, vă veți concentra asupra noilor afaceri, decis fiind să nu mai pierdeți atât de mult timp pe lucruri foarte complicate și care în final nu aduc decât dureri de cap. În această notă, poate e o idee bună să vă analizați și relația personală. S-ar putea să constatați același lucru.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii pe 15 martie vor fi foarte melancolici. Orice s-ar întâmpla, astăzi zburați pe un nor și nimic pare că nu vă poate scoate din această stare. Dar se pare că cineva tot are ac de cojocul vostru, iar acela este partenerul dumneavoastra. Vă aduce la cunoștință niște facturi neplătite și vă distruge melancolia într-o clipită. Totuși, vă recăpătați starea până seara, pentru că rezolvați elegant problema.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii vor petrece această zi înconjurați de persoane foarte sofisticate. Pentru a le atrage, va trebui să vă amintiți tot ce știți despre psihologie și elocvență. Ca urmare, potențialii clienți ai întreprinderii dvs. vor da un răspuns ambiguu despre o eventuală cooperare. Nu veți fi mulțumit de acest răspuns și veți continua să vă consolidați baza de clienți cu ajutorul altcuiva. Apropo, experiența într-un astfel de dialog complex va fi foarte utilă pentru dvs.

Horoscop 15 martie 2018 pentru Pești

Pestii astazi nu ar trebui sa caute un sens ascuns in cuvintele spuse de altii. Dacă vă jucați de-a detectivul privat, nu veți realiza nimic. Oamenii din jurul tău vor fi extrem de onești și sinceri cu tine. Cu cât înțelegi mai devreme acest fapt, cu atât e mai bine. În plus, una dintre rudele tale poate fi ofensată de suspiciunea ta nerezonabilă, iar această persoană nu va mai vorbi cu tine niciodată. Nu vrei asta.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Inedit » Horoscop 15 martie 2018. Un munte de bani, trădare și iubiri neîmpărtășite. Informații la zi pentru toate zodiile