Antena Meniu Search
x

Horoscop 12 martie 2018. Cadouri scumpe, mărire de salariu şi căsătorie. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 12 martie 2018. O zi de luni total atipică pentru multe zodii. Berbecul manipulează emoţional, Taurul se însoară, iar motorul Leului duduie la 100%.

Horoscop 12 martie 2018. Cadouri scumpe, mărire de salariu şi căsătorie. Informaţii la zi pentru toate zodiile - pixabay.com

Horoscop 12 martie 2018. O zi de luni total atipică pentru multe zodii. Berbecul manipulează emoţional, Taurul se însoară, iar motorul Leului duduie la 100%.

Racul strică echipamente la locul de muncă, Peştii fac cadouri scumpe copiilor, iar Scorpionul nu-i vede opţiunile din cauza fricilor sale.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi este plin de idei noi, fiecare dintre ele putând fi extrem de utilă. Fiecare problemă este diferită, iar înainte ca colegii și șeful dvs. să aprecieze aceste idei, va trebui să utilizați în întregime darul vostru oratoric. Citând un argument sau altul, nu uitați să puneţi emoţie în ce faceţi. Emoțiile dvs. sunt cheia care va deschide cu siguranță toate ușile închise. Emoția va fi necesară pentru tine în timpul dialogului, reuşind să obţii tot ce ţi-ai propus.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 12 martie 2018 pentru Taur

Taurul pe 12 martie 2018 ar trebui să-şi ceară în căsătorie partenerul. O lungiţi de prea mult timp şi riscaţi ca partenerul vostru să vă considere incapabil de un angajament pe termen lung. Stare sa emoțională se degradează pe măsură ce trece timpul şi nu vreţi s-o pierdeţi din lene. Încercați să vă încurajați și să vă sprijiniți partenerul în toate modurile posibile, trebuie să-i promiteţi că totul va fi bine şi o să vă daţi silinţa. În plus, se pare că în curând veţi fi 3.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi vor obţine o perspectivă tentantă. Cariera ta să promite să crească constant şi vei avea o conversație dificilă cu un potențial angajator. Această persoană va aprecia foarte mult valoarea, dar este foarte important să faceți o impresie generală favorabilă. Bancurile pe care sunteți obișnuiți să le spuneţi în cercul de prieteni, vor fi categoric contraproductive în timpul acestui dialog. Fiţi serioşi şi foarte atenţi la gesturile interlocutorului vostru. Aveţi tot timpul să vă amuzaţi după.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Rac

Racul în această zi este destinat să experimenteze o mică dezamăgire. În cel mai important moment, un dispozitiv, de neînlocuit pentru munca ta, va eșua. Acest lucru înseamnă că nu veți termina proiectul dvs. urgent, dar șeful dvs. va trata acest fapt cu  înțelegere. Totuşi, din cauza defecţiunii echipamentului, veți avea șansa de a vă întoarce acasă devreme. Profitați de această vacanță bruscă pentru a organiza o întâlnire romantică.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Leu

Leul va avea nevoie de un calm remarcabil în afacerile lor personale și în tot ceea ce privește cariera lor. Azi e o zi atât de obositoare, încât simţiţi că mintea lucrează la 100%. Luaţi o pauză şi faceţi un exerciţiu de respitaţie afară sau cu geamul deschis, numărând în gând până la 100, inspirând şi expirând. O să vă oxigenaţi creierul şi vă veţi simţi mai bine. Sunteţi puternic şi nimic nu vă destabilizează, dar trebuie să rămâneţi lucid. Dacă vă simțiți rău, mergeți la medic, s-ar putea să fie mai mult decât o oboseală.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara va fi implicată într-un proiect foarte complex, care necesită atât documentare cât şi răbdare. Rezultatul acestor lucrări va fi vizibil nu mai devreme de o lună (poate, chiar și mai târziu). După ce v-ați consumat întregul dvs. potențial energetic pentru aceste probleme în timpul zilei, seara veți experimenta nevoia de petrecere a timpului liber de calitate. Cea mai rapidă modalitate de a scăpa de oboseală este să vizitați sauna, baia sau piscina (procedurile de apă vor fi utile pentru corpul dumneavoastră și pentru spiritul dvs.).

Horoscop 12 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţa pe 12 martie va avea o discuție dificilă cu șeful lor. Veți anunța că intenționați să vă daţi demisia, însă toată lumea va izbucni în râs. El va crede că este o farsă și că vă răzbunaţi pe el pentru zilele grele pe care vi le face. Abia atunci când începeţi să vă scrieți demisia șeful vostru va fi cu adevărat trist. Intră în panică şi vă oferă creștere la salariu, plus un bonus gras, cerându-şi scuze pentru toate zilele în care a fost nedrept cu dumneavoastră. Azi vă arată că vă respectă profesionalismul, dar gândiţi-vă că reacţia sa este tocmai o REACŢIE şi nu vine din proprie iniţiativă. După un timp, va face la fel.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi vor primi confirmarea temerilor subconștiente. Sexul opus nu îți acordă prea multă atenție, chiar porţi cea mai îndrăzneață îmbrăcăminte și te aranjezi cel putin spectaculos. Motivul acestei indiferențe e clar. Stima ta de sine scăzută. Eşti dispusă să faci orice ca să-i atragi atenţia. Greşeală mare. Scapă de rigiditate işi de complexe, lumea e mai mare decât câţiva metri pătraţi în care locuiţi.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul va fi în această zi destul de productiv. Fiind la lucru, veți avea timp nu numai pentru a finaliza ce aveţi de făcut, ci și pentru a vă ajuta un nou venit în rândul colegilor dumneavoastră. Această persoană vă va mulțumi pentru bunătatea prezentată și vă va spune că este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră dacă este necesar. Seara te uiți la profilul lui pe rețelele sociale și te întrebi cum ar fi să încercaţi ceva împreună.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornul astăzi nu poate pierde un minut de timp prețios. Dacă vă demonstrați profesionalismul, în 15 minute veţi obţine ce n-aţi visat vreodată. Nu vă fie frică să vă puneți în scenă un proiect foarte complex (va deschide noi orizonturi profesionale pentru dvs.). Veți realiza acest proiect mult mai ușor și mai rapid dacă aduceţi în echipă câteva persoane în care aveţi încredere. Sunteţi pe val, apăsaţi pedala de acceleraţie la maxim.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul pe 12 martie 2018 va fi şi trist şi bucuros, dar în principiu va fi trist, pentru că nu poate să se bucure aşa cum ar trebui dintr-un motiv foarte solid. Veți afla că o persoană în vârstă este bolnavă și trebuie să o vizitaţi. Acesta este exact ceea ce veți face, amânând planurile dvs. personale pentru această seară. Nu vei avea chef de absolut nimic după această vizită, din cauză că nu suporţi s-o vezi aşa pe ruda respectivă. Imaginea neputinţei te distruge pe dinăuntru. Totuşi, afecţiunea ta este răsplătită de persoana respectivă, care-ţi va lăsa moşternire o mare parte din avere.

Horoscop 12 martie 2018 pentru Peşti

Pestii in aceasta zi se vor simti foarte mandri de membrii mai tineri ai familiei lor. Un copil care a obținut un mare succes în creativitate, în studiu și în sport, va da un indiciu clar că vrea să dețină un gadget destul de scump. Nu veți refuza o astfel de solicitare și, în această seară, tu și campionul tău veți merge într-o sesiune de cumpărături. Nu veți regreta să cheltuiți banii, văzând cât de fericit este câștigătorul dvs. mic.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Horoscop 12 martie 2018. Cadouri scumpe, mărire de salariu şi căsătorie. Informaţii la zi pentru toate zodiile