Antena Meniu Search
x

Horoscop 21 ianuarie 2018: zodiile care au parte de surprize astăzi

Horoscop 21 ianuarie 2018: Este o zi potrivită pentru a rezolva problemele restante, pentru a învăța noi lucruri. Zodiile trebuie să-și facă ordine în gânduri.

Horoscop 21 ianuarie 2018: mai multe zodii au parte de surprize - Observator

Horoscop 21 ianuarie 2018: Este o zi potrivită pentru a rezolva problemele restante, pentru a învăța noi lucruri. E timpul pentru zodii să-și facă ordine în gânduri.

Horoscop 21 ianuarie 2018, vibrația zilei: se anunță o zi cu multe oportunități și multe posibilități care nu trebuie ratate. E bine să ne deschidem inimile și mințile și să fim înțelegători și cooperanți.

Horoscop 21 ianuarie 2018: ce spun astrele pentru zodii

BERBEC

Pe acelaşi subiect

Ar fi bine să te odihneșți la finalul acestei săptămâni și să te gândești pe îndelete la îmbunătățirea stilului tău de viață. Ai nevoie să-ti remodelezi concepțiile și ideile vizavi de semeni și provocările cotidiene.

Este un bun prilej de a deschide un jurnal personal și de scrie în el doritele, neplăcerile, planurile de viitor. Găsește și aspectele pozitive din viață, care sunt destul de multe.

TAUR

Ești încojurat de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni, astfel că este bine să te bucuri de prezența lor și de sfaturile sau îndemnurile primite. Unii vor încerca să te provoace pe diverse teme. Dar nu vor avea sorți de izbândă, dacă ești precaut în vorbe și gesturi.

Ascultă cu luare aminte la conversațiile altora. Vei fi uimit de concepțiile și opiniile expuse!

GEMENI

Finalul acestei săptămâni te pune pe o scenă imaginară și toată lumea te va urmări cu interes. Este rost de întâlniri și dialoguri cu persoane importante, șefi de la serviciu, figuri autoritare din cadrul familiei.

Fii deschis la socializare și ai încredere că vei face față cu brio. Evita contrazicerile, provocările altora și reacțiile nefavorabile imaginii tale publice.

RAC

Comunicarea este foarte importantă în zilele acestui weekend, astfel că alege-ți cuvintele cu grijă. Eșți tentat să povestești multe despre reușitele tale profesionale, lucru care va atrage comentarii din partea interlocutorilor.

Întâlnirile cu persoane erudite te vor bine dispune, pe de o parte. Iar, pe de altă parte, te vor impulsiona să-ți continui dezvoltarea personală și profesională.

LEU

Se conturează cheltuieli majore la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau serviciilor comune cu membrii familiei.

Însă, pe de altă parte este posibil să afli informații prețioase vizavi de cota financiară pe care trebuie să o primești dintr-o colaborare sau afacere personală. Cheltuiește strictul necesar!

FECIOARĂ

Ești un bun exemplu pentru ceilalți, în mod special pentru partenerul de viață și colaboratorii din segmentul profesional în zilele acestui weekend. Chiar dacă unii vor comenta ideile sau propunerile tale, până la urmă te vor urma îndeaproape și îți vor recunoaște meritele.

Fii înțelegător cu toată lumea și acceptă și ideile altora. Bucură-te de prezența celor dragi!

BALANȚĂ

Este posibil să te necăjească afecțiunile vechi legate de sistemul digestiv, stomac sau sistem osos și articular. Tentativa de a te implica în mai multe treburi cotidiene este mare și păguboasă la acest final de săptămâna.

Fii prudent și îngrijește-te corespunzător! Cei dragi sau colegii de muncă, dacă lucrezi în aceste zile, te pot ajuta cu plăcere. Acceptă-le sprijinul!

SCORPION

Ai dori să petreci mai mult timp cu persoană iubita sau copiii în zilele acestui weekend. Însă, prietenii și obligațiile pe care le ai față de aceștia îți oferă prea puțin timp și resurse pentru a te retrage in liniștea și confortul casei.

Astfel, relațiile cu cei dragi pot deveni anoste și... gata conflictul! Aranjează programul, astfel încât să te împărți echitabil cu toată lumea.

SĂGETĂTOR

La sfârșitul acestei săptămâni sunt momente favorabile de a petrece în familie, alături de rude și persoanele dragi. Depanarea amintirilor din copilărie, servirea unor bucate tradiționale, ambianța familială te vor face să radiezi de fericire.

Astfel, ceilalți se vor molipsi de la tine și îți vor ține isonul. Fii cumpătat în toate!

CAPRICORN

Dialogurile și întâlnirile cu neamurile și prietenii apropiați reprezintă aspectele importante de la finalul acestei săptămâni. Bucură-te de vizite, conversații, călătorii pe distanțe scurte și fii deschis la schimbul de informații care se vehiculează în preajma ta cu o mare viteză.

Partenerul de viață sau unii colaboratori îți pot face surprize deosebite. Fii prudent la vorba!

VĂRSĂTOR

Sunt posibile cheltuieli neprevăzute în acest weekend, fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Alcătuiește o lista de priorități. Partenerul de viață, rudele sau prietenii te susțin financiar cu tot dragul.

Bucură-te de prezența semenilor, pentru că și alții se vor bucură de tine și îți vor oferi daruri interesante și utile.

PEȘTI

În acest weekend eșți concentrat numai pe nevoile tale personale și pare că îți este dificil să relaționezi corespunzător cu ceilalți. Detașează-te de propria-ti persoană și implică-te bucuros, alături de cei dragi, în activitățile care se ivesc.

Partenerul de viață te sprijină necondiționat, chiar dacă în felul său. Acceptă și alte fațete ale semenilor și ale realității înconjurătoare!

Sursa: AstroCafe

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Inedit » Horoscop 21 ianuarie 2018: zodiile care au parte de surprize astăzi