Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 ianuarie 2018. O zi foarte norocoasă pentru nativii din două zodii

Horoscop 20 ianuarie 2018: nu este o zi pentru a rezolva treburile serioase, care cer concentrare maximă. Bucuraţi-vă de odihnă şi relaxare astăzi!

Horscop 20 ianuarie 2018: ce anunță astrele pentru toate zodiile - Observator

Horoscop 20 ianuarie 2018: nu este o zi pentru a rezolva treburile serioase, care cer concentrare maximă. Bucuraţi-vă de odihnă şi relaxare astăzi, nu de activitate intensă, ca în timpul săptămânii.

Horoscop 20 ianuarie 2018, vibraţia zilei: Faceţi orice e de ajutor pentru corpul vostru ca să prindă din nou energie. Plimbaţi-vă, mergeţi la film, fiţi alături de prieteni, citiţi o carte!

HOROSCOP 20 ianuarie 2018: ce spun astrele pentru zodii

BERBEC

Pe acelaşi subiect

Poate că eraţi îngrijoraţi despre un lucru pe care l-aţi făcut recent, de care nu eraţi mândri. Astăzi, veţi descoperi că v-aţi făcut griji degeaba! Veţi da piept cu situaţia de care aţi încercat să fugiţi şi veţi descoperi că nu e chiar aşa de rău cum credeaţi. Veţi fi recompensaţi astăzi pentru toată munca grea din ultima vreme. Aşa că fiţi optimişti!

TAUR

Nu toate prieteniile sunt la fel! Probabil că aţi descoperit asta într-o situaţie neplăcută, dar e bine! Astăzi simţiţi nevoia de a pune ordine în lista de prieteni. E timpul să înţelegeţi care dintre prieteni sunt cu adevărat alături de voi atunci când e nevoie, care dintre ei manifestă grijă faţă de voi, care nu. Orice fel de prietenie vă poate fi de folos în felul său. Nu vă fie teamă să acceptaţi asta!

GEMENI

Nu doar că vreţi să vă trăiţi viaţa la maximum în fiecare clipă, dar, de asemenea, simţiţi nevoia de a lăsa o amprentă specială în lumea în care trăiţi. Trebuie să fiţi creativi în viaţă, dragi Gemeni! Acel proiect măreţ la care vă gândiţi de ceva vreme începe să prindă contur. Iar astăzi primiţi un impuls care vă va ajuta să îl porniţi. Să fie un dar financiar? Generozitatea cuiva vă va face ziua excelentă!

RAC

Sunteţi într-o perioadă de activitate intensă, iar curiozitatea voastră faţă de lumea din jur e foarte mare. Sunteţi interesaţi de orice şi vreţi să fiţi capabil să înţelegeţi totul, de la cele mai simple la cele mai complicate lucruri. Nimic nu poate sta în calea setei voastre de cunoaştere. Aşa că e bine ca astăzi să vă faceţi o rezervă bună de cărţi, dar şi să ieşiţi ca să întâlniţi oameni noi.

LEU

Este foarte dificil să vă împăcaţi dorinţa de a fi creativi şi originali cu constrângerile pe care le aveţi în viaţa de zi cu zi, unde vi se cere să fiţi eficienţi şi productivi. Uneori, trebuie să vă ascundeţi adevărata personalitate şi să fiţi aşa cum alţii îşi doresc de la voi. Un sfat pentru astăzi: nu vă suprasolicitaţi, nu trebuie să fiţi supraoameni!

FECIOARA

Se pare că aveţi multe resentimente faţă de o persoană care v-ar fi făcut rău. Nu ţineţi aceste sentimente în voi, pentru că vă vor măcina! Beneficiaţi de această zi de weekend pentru a pune cărţile pe masă şi a reflecta. Uitaţi de răzbunare, s-ar putea întoarce împotriva voastră. În schimb, de ce să nu abordaţi acea persoană şi să-i spuneţi direct ce vă nemulţumeşte? Energia pozitivă pe care a-ţi avea-o în urma unei astfel de experienţe v-ar putea fi benefică.

BALANŢA

Norocoşilor! Astăzi veţi avea ocazia să flirtaţi şi, deşi situaţia pare una neobişnuită pentru voi, aveţi încredere în voi şi ieşiţi de zona de comfort! Exploraţi din plin aceste că romantice, pentru că vă sunt favorabile astăzi. Distraţi-vă din plin în această zi de weekend!

SCORPION

Deşi aţi avea multe de spus persoanei iubite, mai bine aşteptaţi şi vă analizaţi bine sentimentele, înainte de a-i frânge inima! Dacă vă înăbuşiţi impulsurile şi vă rezervaţi timp ca să reflectaţi, vă va fi de folos! Abia apoi trebuie să aveţi încrederea de a-i spune în mod direct şi onest ce aveţi pe suflet!

SĂGETĂTOR

Dacă luaţi o pauză de la obligaţiile pe care le aveţi acasă şi la serviciu, vă va ajuta să câştigaţi timp liber pentru astăzi. Din fericire, aţi putea avea oportunitatea de vă face noi contacte astăzi şi de a vă împărtăşi cele mai noi idei cu prietenii. Ar trebui, aşadar, să vă asumai un rol social mai activ. Veţi putea cunoaşte oameni fascinanţi, care v-ar putea inspira.

CAPRICORN

Este momentul să puneţi piciorul în prag astăzi şi să spuneţi lucrurilor pe nume. Nu este vorba despre a avea sau nu dreptate, ci despre a fi sinceri cu voi înşivă. Poate este bine ca şi cei din jur să afle că sunt lucruri în viaţa voastră care sunt mai importante decât succesul. 

VĂRSĂTOR

Veţi descoperi noi pasiuni astăzi. Dar nu exageraţi cu noul hobby, pentru că trebuie să aveţi timp şi de problemele zilnice. Persoana iubită ar putea să vă reproşeze dacă o lăsaţi să se descurce singură. Aşa că trebuie să aveţi grijă să îi fiţi alături.

PEŞTI

Este o zi ideală pentru a vă face ordine în finanţele proprii. Încercaţi să vă închipuiţi că staţi de vorbă cu un bancher, căruia îi explicaţi situaţia voastră financiară. Nu supraestimaţi şi nu subestimaţi cheltuielile pe care le aveţi! Dacă faceţi asta, nu veţi regreta, pentru că aţi putea preveni o greşeală.

Sursa: Horoscope.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Horoscop 20 ianuarie 2018. O zi foarte norocoasă pentru nativii din două zodii