Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 martie 2018. O zi cu mari câștiguri pentru două zodii

Horoscop 4 martie 2018: vibrația zilei stă sub semnul dragostei.

Horoscop 4 martie 2018. O zi cu mari câștiguri pentru două zodii - Pixabay

Horoscop 4 martie 2018: vibrația zilei stă sub semnul dragostei. Este posibil să auziți declarații, poate chiar și din partea unor străini, care vă vor surprinde. Nu vă grăbiți însă să trageți concluzii, întotdeauna o alegere trebuie bine chibzuită.

Va fi o zi excelentă mai ales pentru Fecioare, însă nu trebuie să rateze ocaziile ivite. Vărsătorii, în schimb, nu trebuie să riște!

Horoscop 4 martie 2018 pentru Berbec

Pentru Berbec, recomandarea de la Horoscop e să doarmă bine duminică, pentru a prinde puteri înaintea unei noi săptămâni de muncă. Cel mai bun scenariu al zilei pentru tine și familia ta este și o ieșire la o plimbare. Dacă vremea nu o permite, atunci vizitează o rudă singură. Fii sigur că va aprecia venirea ta neașteptată, iar emoțiile pe care i le vei citi pe chipul fericit vor fi o recompensă prețioasă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 4 martie 2018 pentru Taur

Taurii ar putea merge la cumpărături în această zi. Dacă ai în plan înnoirea garderobei, este momentul oportun. Poți să iei cu tine și partenerul de viață, sfaturile sale pot fi folositoare. Te cunoaște cel mai bine și știe ce ți se potrivește, așa că te poate ajuta să faci cele mai bune alegeri.

Horoscop 4 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii, pe 4 martie, nu ar trebui să se grăbească să înceapă o relație de dragoste. Poate sunteți orbiți de pasiune și s-ar putea să nu luați în seamă anumite detalii care ar putea duce la o nepotrivire. Nu vă grăbiți, s-ar putea ca această relație să vă facă rău! Cel mai bine se să vă bucurați de această aventură fără să vă gândiți serios la viitor, vă recomandă horoscopul.

Horoscop 4 martie 2018 pentru Rac

Duminică, nativul din Rac ar putea avea atracție pentru o persoană neobișnuită. S-ar putea să vă ceară să vă întâlniți și ați putea avea o dezamăgire, dacă veți ajunge față în față. Așadar, nu-ți trezi pasiunea pentru o persoană pe care ai cunoscut-o pe Internet, pentru că s-ar putea să nu se ridice la așteptările tale!

Horoscop 4 martie 2018 pentru Leu

Pentru Lei nu e recomandabil să se forțeze intelectual în această zi. Nu trebuie să vă obosiți. Mai degrabă așezați-vă în fața televizorului și bucurați-vă de emisiunea favorită sau relaxați-vă cu o comedie. Pe seară, horoscopul vă recomandă să ieșiți la o plimbare. Dacă sunteți amatori de fitness sau spa, nu ezitați să mergeți!

Horoscop 4 martie 2018 pentru Fecioară

Pe 4 martie, Fecioarele pot fi considerate răsfățatele zilei, orice își doresc s-ar putea îndeplini, de parcă ar fi în posesia unei baghete magice! Așa că nu ratați niciun moment care vă este favorabil. Nu vă limitați visele și dorințele, pentru că astăzi puteți obține lucruri mari. Previziunile astrologice spun că norocul vă va ajuta să câștigați, dar vă va cere și un tribut. Așa că e recomandabil să răsplătiți binele cu un alt bine, aveți grijă să zâmbiți, dar și cum vorbiți cu cei din jurul vostru!

Horoscop 4 martie 2018 pentru Balanță

Riscați să nu vă îndepliniți astăzi o promisiune făcută către cineva foarte apropiat. Iar această persoană și-ar putea irosi ziua așteptând un semn de la voi. Nu va considera asta o mare pierdere, dar s-ar putea să nu mai aibă încredere în voi și să vă evite. Încercați, așadar, să preveniți un astfel de incident, iar dacă deja s-a întâmplat, grăbiți-vă să reparați situația cât mai curând posibil.

Horoscop 4 martie 2018 pentru Scorpion

Pentru Scorpioni nu e tocmai o zi ideală pentru a-și găsi persoana iubită sau pentru a relaționa cu ea. Persoana care credeți că vă e destinată s-ar putea să vă scape printre degete. Și nu veți preveni asta dacă veți continua să fiți stângaci sau să călcați mereu pe lângă subiect, nu vă va folosi la nimic!

Horoscop 4 martie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii ar putea primi vizita sau vor fi apelați de o persoană care are nevoie de ajutor. Vi se va plânge despre viața sa nefericită, despre lipsa banilor, despre problemele de sănătate sau despre ghinionul în dragoste. Dacă nu vreți să vă petreceți ziua ascultând un astfel de monolog, mai bine plănuiți-vă să ieșiți din casă. Mergeți în vizită sau faceți o plimbare!

Citeşte şi: Previziuni astrologice pentru săptămâna 1 - 7 martie 2018

Horoscop 4 martie 2018 pentru Capricorn

Dacă aveți înclinații culinare, e bine ca astăzi să vi le dovediți în fața invitaților. Veți avea parte de apreciere și, în plus, veți avea ocazia de împărtăși cu ei ideile pe care le aveți. S-ar putea ca cineva să fie încântat și să vă ofere sprijinul pentru proiectele la care voi visați. E bine să speculați momentul!

Horoscop 4 martie 2018 pentru Vărsător

Nu este bine să vă asumați riscuri într-o zi ca asta. Succesul va veni numai din lucrurile pe care le veți calcula până la cel mai mic detaliu. Seara, lăsați la o parte tot ce e legat de muncă și concentrați-vă asupra vieții personale. O ieșire romantică alături de partenerul de viață vă va revitaliza relația.

Horoscop 4 martie 2018 pentru Pești

S-ar putea să vă treziți în mijlocul unui eveniment sau întâlniri care să nu fie pe placul vostru. Ați putea fi înconjurați de oameni cu idei pompoase, care nu vă vor încânta și s-ar putea să alegeți să fiți cât mai tăcuți și retrați. Cel mai bun remediu este să ieșiți împreună cu prietenii, ca să vă simțiți din nou în propria piele!

(Sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Horoscop 4 martie 2018. O zi cu mari câștiguri pentru două zodii