Antena Meniu Search
x

Pe asta sigur nu o ştiai! Zodiile îţi spun ce trebuie să faci să SLĂBEŞTI

Astrele te pot ajuta să slăbești! Nu ești condamnată să arăți într-un anume fel, așa că aici sunt ponturi cu ajutorul cărora vei putea să îți păstrezi silueta suplă!

 Astrele te pot ajuta să slăbești! Nu ești condamnată să arăți într-un anume fel, așa că aici sunt ponturi cu ajutorul cărora vei putea să îți păstrezi silueta suplă!

Zodiile de foc – Berbec, Leu, Săgetător

Pline de energie şi mereu în mişcare, nativele zodiilor de foc nu au, în general, probleme cu greutatea. Dar un stil de viaţă greşit îşi poate lăsa amprenta asupra siluetei lor. Când e cazul să slăbească au toate şansele de reuşită, având în vedere că ştiu să-şi folosească energia pentru a-şi atinge scopurile, oricare ar fi ele.

Singura problemă ar fi că ele gândesc în termeni de „totul sau nimic”, aşa că tind să aleagă diete drastice, de genul detoxifierilor cu sucuri de plante. După câteva zile în care singura hrană este un biet suc, încep frustrările şi în scurt timp nativele „dau iama” în frigider şi îl golesc la o singură masă.

Pentru a slăbi eficient şi sigur, chiar dacă va dura mai mult, au nevoie de o dietă mai blândă, care se poate ţine pe termen lung.

Şi în privinţa sportului există aceeaşi problemă: femeile din Berbec, Leu şi Săgetător fac exerciţii până la epuizare, după care se accidentează şi trebuie să ia pauze lungi, pierzând tot progresul realizat.

Zodiile de aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Nativele zodiilor de aer pot avea mici probleme de greutate fiindcă sunt destul de sensibile, iar stresul şi grijile îşi pun amprenta asupra siluetei lor.

Sunt foarte uşor influenţabile, ceea ce poate fi de ajutor atunci când folosesc în diete sfatul unor experţi, de exemplu nutriţionişti sau antrenori personali. Pe de altă parte există riscul să cadă în capcana dietelor care sunt la modă sau promovate de vedete, dar care nu sunt sănătoase sau eficiente. Nu trebuie să asculte nici de prietenele care pot fi bine intenţionate, dar nu au cunoştinţe de nutriţie. Evident, cel mai bine este să apeleze la un sfat profesionist, chiar dacă înseamnă o cheltuială în plus.

Nativele din Gemeni, Balanţă şi Vărsător sunt perseverente şi au un simţ al datoriei foarte dezvoltat care le ajută să ţină dieta corect atunci când există cineva care verifică rezultatele. Cel mai bine pentru ele să anunţe pe toată lumea că sunt la dietă şi că vor să slăbească X kilograme pentru că teama de a nu se face de râs le va motive foarte mult.

Zodiile de apă – Rac, Scorpion, Peşti

Femeile din aceste zodii sunt un pic cam delăsătoare şi leneşe, iar sportul nu e activitatea lor preferată. De aceea multe din ele au probleme de greutate.

Atunci când îşi aleg o dietă trebuie să ţină cont de programul zilnic şi de preferinţele lor pentru că nu sunt genul care să facă sacrificii pentru un trup de invidiat. O dietă care necesită cântărirea alimentelor sau calcule complicate nu va fi niciodată pe placul lor.

Zodiile de apă au nevoie de o schimbare drastică în stilul lor de viaţă, dar aceasta trebuie făcută treptat. Schimbările bruşte duc la stres, care duce la şi mai multă mâncare. Trebuie să înceapă cu paşi mici, să elimine pe rând alimentele problemă.

Cel mai important este să înţeleagă că mâncarea, în special dulciurile, nu le rezolvă problemele, pentru că aceste femei au tendinţa de a apela la mâncare atunci când sunt triste sau îngrijorate. Zodiile de apă urăsc sportul, în general, dar iubesc apa, aşa că înotul le-ar ajuta foarte mult la slăbit şi le-ar face şi plăcere.

Zodiile de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

În general, zodiile de pământ nu prea au probleme cu silueta. Au mai degrabă genul de corp puternic, musculos şi un metabolism rapid.

Dar sunt genul de persoane care par de piatră la exterior şi se consumă la interior din cauza celor mai mici probleme. Furia neexteriorizată, anxietatea, depresia pot duce la îngrăşare, mai ales dacă mâncarea e folosită ca refugiu.

Din fericire, nativele din Taur, Fecioară şi Capricorn au multă voinţă şi odată ce şi-au stabilit un scop nu se lasă până nu îl ating. Pot ţine chioar şi diete foarte restrictive fără ca apoi să refuleze, ceea ce nu înseamnă că este indicat să facă asta. De fapt, chiar pot cădea în capcana acestor diete, mai ales că sunt nişte perfecţioniste, şi e bine să existe cineva care să le reamintească de sănătatea lor.

Recompensele nealimentare sunt foarte utile. Un alt avantaj este acela că nu se dau în lături de la sport, oricât de intens ar fi efortul, aşa că rezultatele nu se lasă aşteptate.

Sursa: unica.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Inedit » Pe asta sigur nu o ştiai! Zodiile îţi spun ce trebuie să faci să SLĂBEŞTI