Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop! Credeai că nu poți fi ca vedeta ta preferată? Te înșeli! Află ce ai în comun cu starurile!

Te-ai întrebat vreodată care a fost motorul succesului vedetelor autohtone şi de peste hotare, pe care le admiri? Ele au ştiut să îşi exploateze calităţile la maxim! În funcţie de zodie, tu şi vedetele tale preferate dispuneţi de aceleaşi trăsături astrologice.

de Redactia Observator

la 17.11.2015 , 10:02

 Te-ai întrebat vreodată care a fost motorul succesului vedetelor autohtone şi de peste hotare, pe care le admiri? Ele au ştiut să îşi exploateze calităţile la maxim! În funcţie de zodie, tu şi vedetele tale preferate dispuneţi de aceleaşi trăsături astrologice. Aşadar, nu îţi rămâne decât să le descoperi şi să îţi pui în mişcare întreg potenţialul, pentru a avea şi tu succesul lor în plan profesional, dar şi personal.

Berbec

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Andreea Berecleanu, Jennifer Garner şi Reese Witherspoon. Ce au cele trei în comun? La prima vedere par invicibile, dar când zâmbesc le zăreşti gingăşia. Da, sunt femei puternice, dar care au şi o latură mai copilăroasă, pe care o afişează în momentele de bucurie. Cele trei vedete nu au lăsat carierele solicitante să le răpească din timpul petrecut cu familia. Se bucură de succes în lumina reflectoarelor, fără să apeleze la “atuurile fizice”, timp în care reuşesc să fie şi mămici desăvârşite. În plus, cele trei au preferat să îşi unească destinele cu bărbaţi din acelaşi domeniu profesional.

Articolul continuă după reclamă

Taur

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Oana Sârbu, Jessica Alba şi Janet Jackson. Ce au cele trei în comun? Sigur le-ai remarcat tonul vocii, calm şi blajin. Cele trei vedete sunt foarte senzuale şi au o fire mai liniştită, care emană mult mister. În plus, au o frumuseţe aparte, care dăinuie în timp. Şi-au menţinut fizicul fără cusur în toţi aceşti ani, de când au intrat în atenţia noastră. În plan profesional ele preferă să se îmbogăţească şi spiritual, nu doar financiar. De altfel, cele trei vedete nu au făcut paşi în carieră doar de dragul de a câştiga faimă, ci au preferat să facă acele mişcări care să le pună în evidenţă talentul.

Gemeni

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Andreea Bănică, Angelina Jolie şi Heidi Klum. Ce au cele trei în comun? Sunt incredibil de sexy, dar ne-au demonstrat că deţin în arsenalul lor multe alte atuuri. Să fie simţul umorului cu care sunt cele trei înzestrate sau alegerile inspirate care le-au propulsat în carieră? Trebuie să recunoaştem că, tipic zodiei Gemeni, şi cele trei vedete au ştiut să ne atragă repede atenţia. Dar mai mult, ele şi-au menţinut poziţia de top în ochii publicului, fiind prezenţe deosebit de memorabile. Deşi au o fire jucăuşă şi sunt femei de carieră, ele nu au ezitat să îşi clădească şi un cămin liniştit, jucând cu fler atât rolul de femeie fatală, cât şi rolul de soţie iubitoare şi mămică devotată.

Rac

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Andreea Raicu, Meryl Streep şi Liv Tyler. Ce au cele trei în comun? Cele trei vedete au o privire pătrunzătoare, care le dă de gol determinarea şi perseverenţa cu care îşi trăiesc viaţa. Au preferat să facă repede primul pas în carieră şi au realizat multe la o vârstă fragedă. Nu muncesc doar pentru ele, ci şi pentru bunăstarea familiei. În plan personal, cele trei vedete nu au atras atenţia cu relaţii controversate şi de scurtă durată. Ele au dat dovadă de loialitate, dar şi romantism. Liv Tyler a declarat după divorţul ei că este prea sensibilă, pentru a avea relaţii pasagere, Meryl Streep este căsătorită de mai bine de 30 de ani, iar Andreea Raicu se frământă pe blogul personal la gândul că familia şi căsătoria s-au devalorizat.

Leu

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Mihaela Rădulescu, Madonna şi Jennifer Lopez. Ce au cele trei în comun? Sunt femei cu un fizic de invidiat, care ştiu cum să se reinventeze atât în plan personal cât şi profesional. În ciuda căsniciilor eşuate, cele trei au ştiut cum să îşi refacă viaţa amoroasă, având în palmares bărbaţi tineri şi frumoşi. În plan profesional, cele trei vedete îmbină în mod inspirat spiritul antreprenorial cu sex-appeal-ul, reuşind să aibă succes pe mai multe planuri. În timp ce Mihaela Rădulescu şi-a consolidat poziţia în televiziune, a lansat cu succes şi o carte, Madonna sau “regina muzicii pop” a avut şi ea succes ca autor al unor cărţi pentru copii, iar Jennifer Lopez se poate lăuda cu locul I şi în Box Office şi în Billboard.

Fecioară

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Andra, Cameron Diaz şi Beyonce. Ce au cele trei în comun? Ei bine, ele par perfecte, dar la o privire mai atentă vei constata că au ştiut de fapt cum să îşi transforme defectele în calităţi. Şi-au manageriat carierele cu meticulozitate şi nimeni nu le poate imputa vreo mişcare greşită. Cele trei ştiu cum să fie eficiente, dar şi cu zâmbetul pe buze. În plan personal e clar că cele trei vedete cred în suflete pereche şi îşi doresc să îmbătrânească alături de jumătatea lor. Andra şi Beyonce au şi reuşit. Beyonce l-a cuminţit pe controversatul rapper Jay Z. Mai puţin noroc a avut Cameron Diaz cu Justin Timberlake, cel din urmă considerând că era prea ţinut sub papuc.

Balanţă

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Adela Popescu, Gwen Stefani şi Kate Winslet. Ce au cele trei în comun? Le putem remarca la prima vedere feminitatea şi simţul estetic, chiar dacă şi-l manifestă în moduri diferite. Adela Popescu are un stil angelic, Gwen Stefani unul eclectic, iar Kate Winslet unul simplu şi elegant. Despre cele trei se spune că sunt femei cu picioarele pe pământ, în ciuda statutului de vedetă. Tipic Balanţelor, ele sunt foarte sociabile şi prietenoase. În plan personal, vedetele nu s-au sfiit să îşi dezvăluie în mod public sentimentele, atunci când s-au aflat într-o relaţie amoroasă. În plus, cele trei dau dovadă de mult altruism. Kate Winslet îşi iubeşte formele şi le susţine pe femeile cu câteva kilograme în plus, iar Gwen Stefani este o soţie îngăduitoare: l-a iertat pe soţul ei care a descoperit că a avut un copil dintr-o relaţie anterioară, despre existenţa căruia nu a aflat decât după 15 ani.

Scorpion

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Dana Nălbaru, Demi Moore şi Katy Perry. Ce au cele trei în comun? La prima vedere remarci faptul că cele trei vedete emană multă siguranţă de sine, dar şi sexualitate! Ele au un stil de a comunica sincer şi direct, într-un mediu în care alte dive preferă să întruchipeze perfecţiunea. Cele trei şi-au recunoscut eşecurile în dragoste şi nu s-au ascuns de ochii publicului. Şi-au trăit relaţiile într-un mod foarte intens şi au preferat să pună punct, chiar unor relaţii de lungă durată, atunci când au simţit că povestea de iubire nu mai este desprinsă din basme. Ele şi-au găsit însă fericirea în braţele unor bărbaţi plini de şarm, dar şi cu mult umor.

Săgetător

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Monica Bârlădeanu, Katherine Heigl şi Christina Aguilera. Ce au cele trei în comun? Ştim că Săgetătorii adoră experienţele noi şi se adaptează uşor la schimbări, iar cele trei vedete nu se dezic. Dacă Monica Bârlădeanu s-a transformat pentru americani în Monica Dean, Christina Aguilera şi Katherine Heigl ne-au surprins atunci când au renunţat la blondul care le-a consacrat pentru nuanţe de brunet şi, respectiv, roşcat. Cele trei vedete sunt persoane cu un caracter puternic, care au reuşit să depăşească situaţii limită. Până să obţină un rol în serialul Lost, Monica Bârlădeanu a fost şi chelnăriţă, Christina Aguilera a compus melodii despre tatăl ei abuziv, iar Katherine Heigl şi-a pierdut fratele într-un accident de maşină, motiv pentru care a devenit purtătoare de cuvânt pentru o asociaţie de donare a organelor.

Capricorn

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Andreea Marin, Paula Seling şi Jordin Sparks. Ce au cele trei în comun? Atunci când le priveşti descoperi o frumuseţe naturală şi extrem de feminină. Deşi se află în lumina reflectoarelor, nu sunt apariţii ostentative, preferând să îşi păstreze candoarea şi eleganţa. Capricornii pun mult preţ pe avansare în plan profesional, aşa că nu ne miră faptul că vedetele noastre au în palmares premii şi distincţii deosebite. Andreea Marin se laudă cu “Premiul pentru Feminitate şi Suflet Caritabil” sau cel pentru “Cea mai bună prezentatoare TV”, cel mai recent succes al Paulei Seling este locul 3 în finala Eurovision, iar Jordin Sparks a câştiga trofeul American Idol în 2007.

Vărsător

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Corina, Jennifer Aniston şi Shakira. Ce au cele trei în comun? Ingeniozitatea şi curajul de a ieşi din tipare, atât în plan personal, cât şi profesional! Corina este o apariţie exotică în muzica românească, atât în privinţa melodiilor sale, cât şi a stilului vestimentar. Pe covorul roşu Corina are un stil original. Shakira a ales şi ea să îşi manifeste latura neconvenţională în plan profesional. Compune într-un stil unic şi lansează albume atât în limba engleză, cât şi în cea spaniolă, reuşind să omogenizeze culturi diferite. Jennifer Aniston iese din tipare mai degrabă în plan personal. Despărţirea de Brad Pitt, pe motiv că ea nu a vrut să-i dăruiască un copil, a surprins pe toată lumea, dar actriţa declară cu nonşalanţă că nu trebuie să fii căsătorită ca să faci un copil. Aniston le susţine pe femeile care aleg să procreeze prin inseminare artificială.

Peşti

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Rihanna, Drew Barrymore şi Eva Longoria. Ce au cele trei în comun? Tipic zodiei Peşti, cele trei vedete şi-au ales cariere în care îşi pot exprima talentul artistic, dar şi sentimentele. Cele trei ştiu cum să transforme eşecurile personale în succes profesional. Dacă Rihanna a adoptat un stil mult mai întunecat, dar care a aprins la public, după abuzul fostului ei iubit, Chris Brown, Drew Barrymore s-a folosit de probleme pe care le-a avut în relaţia cu Justin Long, pentru a interpreta mai bine alături de acesta rolul din comedia romantică “Going the Distance”.Ei bine, Eva Longoria era poreclită în tinereţe, inclusiv de către rudele ei, “urâţica închisă la culoare”. Deşi a crescut cu multe complexe, Longoria este acum una dintre cele mai frumoase femei din lume! Aşadar, cele trei vedete dovedesc că emoţiile din plan personal, pot fi motorul succesului profesional.

Sunsa: unica.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Horoscop! Credeai că nu poți fi ca vedeta ta preferată? Te înșeli! Află ce ai în comun cu starurile!