Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 14 aprilie 2018. Bani, cadouri şi surprize incredibile pentru mai mulţi nativi. Săgetătorii experimentează, iar Leii vor mai multă afecţiune

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018. Capricornii sunt predispuşi la cheltuieli astăzi, Gemenii sunt influenţabili, iar Fecioarele nu vor da înapoi de la nimic.

de Redactia Observator

la 14.04.2018 , 09:31

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2018. Capricornii sunt predispuşi la cheltuieli astăzi, Gemenii sunt influenţabili, iar Fecioarele nu vor da înapoi de la nimic din ce şi-au propus.

Cât despre nativii Peşti, în loc să se bucure de lucrurile frumoase care îi înconjoară, ei preferă să îşi facă griji pentru orice lucru mărunt.

Iată previziunile astrologilor, pentru fiecare zodie:

Vezi și

Horoscop 14 aprilie Berbec

Pe acelaşi subiect

Berbecii au aşteptat cu nerăbdare această sâmbătă...aşa că ar fi bine să profite de fiecare moment aşa cum îşi doresc ei....

E bine de ştiut că  au şanse să primească surprize sau veşti bune. 

Horoscop 14 aprilie Taur

Taurilor... le place vorba, nu glumă...Însă...ar trebui să treacă şi la fapte dacă vor să se bucure de rezultatele mult aşteptate.

Horoscop 14 aprilie Gemeni

Gemenii sunt influenţabili...şi asta le poate aduce neplăceri..Ar fi indicat să se bazeze pe propria intuiţie şi să nu aplece urechea la vorbele răutacioase.

Horoscop 14 aprilie Rac

Racii posibil să nu aibă dispoziţia de a socializa prea mult..aşa că o plimbare în aer liber ar putea fi varianta ideală pentru ei.

Horoscop 14 aprilie Leu

Leii ar putea fi foarte schimbători astăzi....Trec uşor de la o stare la alta...astfel că cei din jur se vor întreba: ce se înâmplă cu ei? În realitate....ei vor doar mai multă afecţiune. 

Horoscop 14 aprilie Fecioară

Fecioarele nu vor da înapoi de la nimic din ce şi-au propus...chiar dacă există persoane care de abia aşteaptă acest lucru...

Horoscop 14 aprilie Balanţă

Calm..De asta ar trebui să ţină cont Balanţele astăzi pentru a evita tensiunile inutile din relaţia de cuplu...

Horoscop 14 aprilie Scorpion

Ar fi recomandat ca Scorpionii să aibă şi măsură...Din dorinţa de a-şi face datoria cât mai bine şi de a mulţumi pe toată lumea...se vor suprasolicita.

Horoscop 14 aprilie Săgetător

Săgetătorii vor face ce ştiu ei cel mai bine....să exploreze... Vor experimenta lucruri noi... şi în felul acesta...vor alunga monotonia.

Horoscop 14 aprilie Capricorn

Capricornii sunt predispuşi la cheltuieli astăzi...Ar putea avea de cumpărat cadouri sau...cineva probabil le va cere bani cu împrumut. 

Horoscop 14 aprilie Vărsător

Vărsătorilor...uneori...le lipseşte cu desăvârşire realismul...Din acest motiv, riscă să ia decizii pe care le-ar putea regreta mai târziu. 

Horoscop 14 aprilie Peşti

Nativii Peşti...în loc să se bucure de lucrurile frumoase care îi înconjoară...ei preferă să îşi facă griji pentru orice lucru mărunt...Ar fi bine să zâmbească mai mult...căci zâmbetul e fericirea care se află chiar sub nasul nostru.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 14 aprilie 2018. Bani, cadouri şi surprize incredibile pentru mai mulţi nativi. Săgetătorii experimentează, iar Leii vor mai multă afecţiune