Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 18 aprilie 2018. Bani pentru Balanţe, cină romantică pentru Peşti. Leii primesc o veste care le-ar putea schimba viaţa

Horoscop 18 aprilie 2018. Ziua de miercuri vine cu câştiguri mari pentru Balanţe, care scapă de grija banilor pentru o vreme.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 08:11

Horoscop 18 aprilie 2018. Ziua de miercuri vine cu câştiguri mari pentru Balanţe, care scapă de grija banilor pentru o vreme, dar şi cu surprize din partea persoanei iubite pentru mai mulţi nativi.

Peştii se pregătesc pentru o cină romantică, iar Leii primesc o veste surpriză! Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Horoscop 18 aprilie 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii vor face astazi tot ce le va sta in putinta pentru a pleca mai devreme de la locul de munca. Vor sa ajunga mai repede acasa pentru a-i face partenerului o surpriza.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 18 aprilie 2018 Taur

Dragi Tauri v-ar prinde bine o mica escapada. Fie ca este vorba despre o plimbare prin parc, fie ca alegeti sa evadati intr-o statiune pentru cateva ore, o sa va incarcati bateriile pentru perioada urmatoare.

Horoscop 18 aprilie 2018 Gemeni

Gemenii au parte de o zi buna pentru noi perspective. Nu trebuie sa refuze insa ajutorul prietenilor care se ofera sa le fie alaturi si sa ii sustina atunci cand au nevoie.

Horoscop 18 aprilie 2018 Rac

Racii reusesc sa rezolve un conflict izbucnit de multa vreme. Lucrurile incep sa se linisteasca si totul se face in favoarea lor.

Horoscop 18 aprilie 2018 Leu

Ziua de astazi incepe cum nu se poate mai bine pentru Lei deoarece este posibil ca o persoana la care tin tare mult sa le faca o vizita surpriza pentru a le da o veste minunata, care ar putea să le aducă schimbări în viitor.

Horoscop 18 aprilie 2018 Fecioară

Fecioarele trec printr-o perioada a schimbarilor pe plan profesional. Superiorii au foarte multa incredere in ele si le fac cateva propuneri frumoase.

Horoscop 18 aprilie 2018 Balanţă

Ziua de Miercuri vine cu cateva lucruri interesante pentru Balante. Este posibil ca la orizont sa apara proiecte noi, care le vor aduce castiguri mari.

Horoscop 18 aprilie 2018 Scorpion

Astazi Scorpionii vor avea parte de o zi linistita si nimic nu ii va face sa iesa din ritmul lor. Ba mai mult, lucrurile merg bine si acasa.

Horoscop 18 aprilie 2018 Săgetător

Sunt sanse mari ca Sagetatorii sa plece din oras, insa nu in interes de serviciu, ci pentru distractie. Compania va fi una extrem de placuta.

Horoscop 18 aprilie 2018 Capricorn

Dragi Capricorni un mic succes in plan profesional vă dă senzatia ca sunteti stapanii lumii astazi. Aveti toate motivele sa va bucurati, dar mare atentie la gurile rele care vor sa va ştirbească fericirea.

Horoscop 18 aprilie 2018 Vărsător

Pentru Varsatori este o perioada destul de lejera din punct de vedere al serviciului. Indicat ar fi sa profite de aceste momente libere si sa se relaxeze alaturi de persoana iubita.

Horoscop 18 aprilie 2018 Peşti

Iar Pestii au chef de joaca azi, nici de cum de munca. Distractivi si iubitori, isi vor canaliza atentia asupra persoanei iubite pe care o vor surprinde cu o cina romantica.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei 18 aprilie 2018. Bani pentru Balanţe, cină romantică pentru Peşti. Leii primesc o veste care le-ar putea schimba viaţa