Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 12 Martie 2017

Berbecii fac ce fac şi obţin mereu ceea ce vor. Astăzi vor avea o discuţie serioasă cu şefii care se va termina favorabil pentru ei.

***

Nativii din zodia Taur trec printr-o perioadă încărcată sentimental. Este posibil să refacă o relaţie din trecut, însă pentru asta trebuie să lase deoparte. orgoliul.

***

Pe acelaşi subiect

Gemenii pornesc la cumpărături astăzi. Au o listă lungă, aşa că ar face bine să păstreze ceva bani şi pentru restul cheltuielilor.

***

Pentru Raci, ziua de astăzi vine cu surprize pe plan financiar. Este posibil să primească o sumă de bani pe care o aşteptau de ceva timp.

***

Şi Leii vor rezolva o problemă mai veche. Atenţie, însă! Partenerul de cuplu se simte neglijat aşa că ar face bine să remedieze acest lucru.

***

Fecioarele vor primi o vizită neaşteptată în această dimineaţă. Va fi binevenită pentru că persoana respectivă le va ajuta să se destindă şi să uite, chiar şi pentru puţin timp, de probleme.

***

Cine nu riscă, nu câştigă! Balanţelor li se iveşte o oportunitate extraordinară pe plan profesional, dar sunt temătoare. Sfatul astrelor este să aibă mai mult curaj.

***

Scorpionii ar trebui să fie mai puţin cheltuitori, nu de alta, însă dacă o ţin tot aşa până la Paşte, vor avea mari probleme financiare.

***

Relaţiile Săgetătorilor au mari şanse să se concretizeze în această perioadă. Se pare că ei chiar au întâlnit persoana ideală.

***

Capricornii îşi forţează limitele fizice în ceea ce priveşte terminarea unor lucrări importante. Ar fi indicat să acorde o mai mare atenţie sănătăţii.

***

Pe Vărsători îi preocupă faptele bune în această perioadă. Însă, ar trebui să fie mai atenţi pentru că nu toată lumea împărtăşeşte aceleaşi intenţii bune cu ei.

***

Iar Peştii vor renegocia un contract care le va aduce beneficii financiare cu ajutorul cărora vor face mai multe schimbări în casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 12 Martie 2017