Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 15 Mai 2017

Începutul săptămânii va fi promiţător pentru Berbeci, vor avea o zi cu multe surprize, mai ales că familia va fi responsabilă pentru acest fapt. 

**** 

Taurii şi nehotărârea merg mână în mână. Pentru a-şi simplifica ziua, ar trebui să fie fermi şi să ia hotărâri cât au asul în mânecă. 

**** 

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt intuitivi şi vor reuşi să anticipeze anumite situaţii care le-ar putea produce neplăceri. 

**** 

Racii speră la nişte schimbări la serviciu. E bine să ştie că aceStea Nu vor veni peste noapte, aşa că e absolut necesar să mai aibă răbdare. 

**** 

Leii sunt mult prea vulcanici şi acest fapt le va aduce neplăceri. Ar fi spre binele lor să ia situaţiile uşor şi cu mai mult calm. 

**** 

Fecioarele vor avea parte de o zi liniştită alături de familie. Vor pune la cale şi surprize pentru apropiaţi. 

**** 

Balanţele vor avea multe activităţi de pus la punct. Forma excelentă în care se găsesc le va fi aliat în tot ceea ce vor întreprinde. 

**** 

În schimb Scorpionii NU vor avea o zi uşoară. Vor fi forţaţi de împrejurări să ia decizii drastice, referitoare la proiecte familiale. 

**** 

Pentru Săgetători se anunţă o zi plină de armonie în plan personal. Liniştea de la acest capitol le va spori cheful de muncă. 

**** 

Capricornii vor încerca să atragă persoane nepotrivite în proiecte importante. E indicat să analizeze bine situaţia pentru a NU ieşi în pierdere. 

**** 

Vărsătorii pot fi percepuţi ca fiind rău intenţionaţi în relaţiile colegiale. Şi asta din cauza vorbelor necugetate rostite la mânie. 

**** 

Iar Peştii NU vor începe ziua în cele mai bune condiţii, însă o vor încheia cu multe reuşite şi satisfacţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 15 Mai 2017