Antena Meniu Search
x

Video Imagini inedite cu zeci de maşini retro prezentate la o expoziţie la Buzău

Pasionaţii maşinilor de epocă şi-au dat întâlnire, weekendul trecut, la Buzău. Zeci de automobile retro au fost scoase la expoziţie de proprietarii lor. Vizitatorii au avut ocazia să se fotografieze lângă bijuterii pe patru roţi vechi de aproape un secol ori să admire modele rare, comandate special pentru armată.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 09:37

Vezi și
  • Pasionaţii de maşini de epocă au profitat de ocazie şi s-au bucurat de prima întâlnire după mult timp.

Deși sunt trecute bine de prima tinerețe, reușesc să întoarcă privirile oricui. 60 de mașini de epocă au fost expuse în acest weekend, la Buzău. Elegante, proaspăt spălate și lustruite, bătrânele doamne au atras imediat curioșii care nu au ratat ocazia de a se fotografia lângă ele. Totul spre bucuria colecţionarilor care le-au adus aici.

Adrian Toader, proprietar Aro 10: E legătura cu copilăria. Efectiv mi-a plăcut foarte mult. Exact modelul acesta a avut şi unchiul meu şi efectiv m-am îndrăgostit de ea.

O apariţie inedită la paradă a fost o maşină de armată, despre care proprietarul spune că nu lasă niciun trecător indiferent.

Un Mercedes din anii 1930 a fost vedeta expoziţiei de la Buzău

Pe acelaşi subiect

Nicolae Filon: Îmi dedic timpul liber pentru pasiunea pe care o am de la tatăl meu şi acum depun tot efortul să o aduc în starea iniţială. Are un motor de l25, pe benzină. Maşina e originală sută la sută.

Participant la expoziţie: Ştiu despre acea IOMS că e undeva din 69, dacă nu mă înşel, şi a fost a unui general din Brăila. Noi nu am trăit acele vremuri şi, cumva, ne aminteşte de istoria noastră.

Un Mercedes din anii 30, asemănător cu cele folosite în filmele lui Sergiu Nicolaescu, a atras toate privirile pasionaților. Din cauza pandemiei de coronavirus, proprietarii de automobile de epocă nu au mai putut participa la astfel de evenimente, în ultimul an, așa că au folosit acest prilej pentru a veni într-un număr cât mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Imagini inedite cu zeci de maşini retro prezentate la o expoziţie la Buzău