Antena Meniu Search
x

Întâlnirea plină de emoții după 7 ani, dintre un câine pierdut şi stăpâna lui. Femeia a căzut în genunchi când a revăzut-o pe Honey

O fotografie cu o femeie care-și îmbrățișează câinele a devenit virală datorită expresiei faciale a patrupedului. În urmă cu șapte ani, Honey a dispărut fără urmă din curtea stăpânilor săi, care și-au pierdut orice speranță că l-ar putea revedea. Minunea s-a produs datorită unor persoane cu inimă mare.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 27.11.2020, 12:06

Un câine și-a revăzut stăpâna după șapte ani
Un câine și-a revăzut stăpâna după șapte ani - San Antonio Animal Care Services
  • Un câine a ajuns din nou în grija stăpânilor săi, după o dispariție de șapte ani.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

După șapte ani de la dispariția fără urmă, Honey a fost adus la un adăpost pentru animale din orașul San Antonio, Texas. Cățelul a fost microcipat, așa că angajații adăpostului au putut lua legătura cu stăpâna șocată, scrie Metro.co.uk.

Femeia s-a deplasat imediat în orașul texan pentru a-și revedea cățelul. Întâlnirea a fost emoționantă: proprietaraa îngenuncheat și a îmbrățișat-o pe Honey, când unul dintre angajații adăpostului a surprins expresia plină de emoție din ochii animalului.

„Stăpâna câinelui a izbucnit în lacrimi de cum l-a văzut, a căzut în genunchi și a strâns-o la piept pe Honey”, a declarat unul dintre reprezentanții adăpostului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Întâlnirea plină de emoții după 7 ani, dintre un câine pierdut şi stăpâna lui. Femeia a căzut în genunchi când a revăzut-o pe Honey