Antena Meniu Search
x

Locul pitoresc şi liniştit unde te poţi retrage pentru 130.000 de lire sterline. Cabana de piatră vine însă la pachet cu o „problemă”

Aflată în munţii Scoţiei, înconjurată de peisaje care îţi taie respiraţia şi departe de orice vecin enervant, o cabană din piatră a fost scoasă recent la vânzare pentru 130.000 de lire sterline. Vine însă la pachet cu o mică problemă.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 19:06

Proprietatea vine la pachet şi cu două hectare și este situată într-o locație pitorească, lângă pârâul cunoscut sub numele de Abhainn an r-Stratha Charnaig. Casa este înconjurată de dealurile Creag Dail na Meine și Beinn Domhnaill, oferind un cadru liniștit și idilic.

Casa visurilor scoasă la vânzare pentru 130.000 de lire sterline

Este locul ideal pentru cei care vor să aibă intimitate şi linişte. Însă există o mică problemă. Casa rurală nu este deocamdată locuibilă și necesită „renovări complete” pentru „a o aduce în secolul 21”. În interior, la primul etaj se află bucătăria, baia și sufrageria - toate fiind puțin decorate și au nevoie de o revizie, relatează Luxury Property News, potrivit Daily Mail

Articolul continuă după reclamă

Casa visurilor scoasă la vânzare pentru 130.000 de lire sterline. Este izolată într-un loc pitoresc şi vine la pachet cu două hectare de pământ. Are însă o „problemă”

Daily Mail

Pe acelaşi subiect

La etaj, de unde se urcă prin bucătărie, scările înguste duc la un luminator și acces la două dormitoare. Există două anexe atașate în spatele proprietății, una folosită ca depozit de bușteni și buncăr de cărbune, iar cealaltă din piatră construită și folosită pentru depozitare.

„Cabana are potențialul de a oferi noilor săi proprietari o experiență unică de viață în afara rețelei într-o locație pitorească”, se arată în anunţul de vânzare. Agenții descriu proprietatea ca fiind „proiectul de renovare perfect pentru cei care caută o retragere liniștită în inima unei zone rurale de munte”. Există, de asemenea, „suficient teren pentru o viață autosustenabilă”.

Casa visurilor scoasă la vânzare pentru 130.000 de lire sterline. Este izolată într-un loc pitoresc şi vine la pachet cu două hectare de pământ. Are însă o „problemă”

Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Inedit » Locul pitoresc şi liniştit unde te poţi retrage pentru 130.000 de lire sterline. Cabana de piatră vine însă la pachet cu o „problemă”