Antena Meniu Search
x

Video Avalanşă la Bâlea Lac. Un salvamontist aflat în timpul liber a murit. Bărbatul era deja îngropat în zăpadă când a fost găsit de colegi

Tragedie în zona Bâlea Lac! Un salvamontist a murit în această după amiază, după ce a fost surprins de o avalanşă. Bărbatul făcea dintr-un grup de patru persoane care a urcat pe munte şi in timpul liber. Atunci când colegii lui au ajuns la el, bărbatul era deja îngropat în zăpadă şi nu au mai putut face nimic ca să îl salveze. 

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 21:12

Vezi și

Potrivit Salvamont Sibiu, trupul bărbatului care a murit în avalanşă a fost dus la Bâlea Cascadă pentru a fi predat IML. Angajatul SPJ Salvamont Sibiu care a murit avea 33 de ani şi a suferit leziuni incompatibile cu viaţa din cauza impactului cu stâncile peste care a fost aruncat. Nu au fost alte victime.

Salvamontiştii afirmă că avalanşa a avut linie de fractură undeva la 250 de metri şi cale de rulare 400 de metri, diferenţa de nivel având o lungime de 800 de metri. "Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu a fost informat asupra producerii unei avalanşe la Bâlea Lac, cu o victimă, care din păcate nu a mai putut fi resuscitată", au transmis reprezentanţii Salvamont Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Avalanşă la Bâlea Lac. Un salvamontist aflat în timpul liber a murit. Bărbatul era deja îngropat în zăpadă când a fost găsit de colegi