Antena Meniu Search
x

Mesaje de Rusalii 2023. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi

Sărbătoare mare astăzi pentru creştinii ortodocşi. Sunt sărbătorite Rusaliile, praznicul care încheie şirul sărbătorilor legate de Învierea lui Iisus Hrisos şi care semnifică Pogorârea Sfântului Duh asupra ucenicilor. Oferă astăzi un mesaj de iubire şi înţelegere celor dragi.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 08:51

- Profimedia

Sărbătoarea Rusaliilor este una dintre cele mai vechi sărbători creştine, împreună cu cea a Paştilor, fiind prăznuită încă din vremea sfinţilor apostoli.

Până către sfârşitul secolului al IV-lea şi începutul secolului al V-lea, Cincizecimea era o dublă sărbătoare: a Înălţării Domnului şi a Pogorârii Sfântului Duh. Ulterior, sărbătoarea a fost separată, Cincizecimea rămânând numai ca Pogorâre a Duhului Sfânt.

Iată cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări de Rusalii. 

Cele mai frumoase mesaje de Rusalii 2023

Pe acelaşi subiect

"Sărbătoarea Rusalii să-ți aducă bucurie și binecuvântări neîncetate. Fie ca această zi specială să îți aducă pace în inimă și lumina Duhului Sfânt în viața ta. Sărbători fericite!"

"La Rusalii, lasă-ți sufletul să zboare liber și să fie călăuzit de lumina Duhului Sfânt. Fie ca această sărbătoare să aducă în viața ta fericire, prosperitate și împlinire. Sărbători binecuvântate!"

"În ziua Rusalii, lasă-ți inima să cânte de bucurie și să-ți umple sufletul cu lumină și iubire. Să ai parte de armonie și binecuvântări în toate aspectele vieții tale. La mulți ani de Rusalii!"

"Dacă toată lumea îți dorește că această zi să fie una minunată, eu îți urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât acest nou an să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!"

"De ziua numelui tău îţi doresc să ai o zi superbă şi un an plin de realizări. La mulţi ani încununaţi de succes!"

"Din adâncul sufletului îţi doresc că anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângaie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani!"

"Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc că această zi să îți aducă multă bucurie și că toate visurile să ți se îndeplinească! La mulți ani alături de cei dragi!"

"Visurile de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!"

"Fie că din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la ține în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani!"

"În timp ce sărbătorim Rusalii, să ne amintim de harul și iubirea pe care Duhul Sfânt le aduce în viața noastră. Să fim recunoscători pentru binecuvântările primite și să împărtășim generozitatea și compasiunea cu cei din jurul nostru. Sărbători pline de lumină și iubire!"

Urări pentru familie de Rusalii 2023

"La mulţi ani! Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să fericeşti pe toţi în jurul tău cu bunătatea ta, dragostea ta şi cu frumuseţea sufletului tău!"

"Îţi urez ca ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă iar în lume să găseşti numai fericire."

"Îți doresc pe vânt ce bate, multă multă sănătate și pe stele ce lucesc fericire îți doresc. La Mulți Ani!"

"Îți doresc tot binele din lume, să fii fericită, mereu cu zâmbetul pe buze, să-ți dea Domnul cât mai multe veri frumoase pline de flori și să nu uiți că te iubim și te prețuim enorm!"

"Îți urez că ziua ta onomastică să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranța iar în lume să găsești numai fericire. La Mulți Ani!"

"Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La mulţi ani!"

"Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!"

"Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapă-s-ar butoiul cu sănătate deasupra ta. Împiedică-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu’ să te bată. La mulţi ani!"

"Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulţi ani!"

"De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!"

"Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori și la fel de frumoasă precum o grădina plină cu flori. La Mulți Ani!"

"Sfântul căruia îi purtați numele să va ocrotească în fiecare zi, să va aducă liniște, pace și să nu lase că speranța să se stîngă din sufletul dumneavoastră. La Mulți Ani!"

"Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă linişte, pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani!"

"Îți doresc că ceea ce e frumos în visele tale să devină realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele vise! La mulți ani!"

"Să fii la fel de liber că vântul, la fel de sclipitor că soarele, la fel de fericit că florile, la fel de pasional că furtunile. Să fii orice, să fii oricum, numai să fii lângă mine mereu. La mulți ani!"

Cele mai frumoase mesaje creştine de Rusalii 2023

"Sfântul Duh să ne lumineze mintea, sufletul și cugetul! Amin."

"Binecuvântat ești, Hristoase, Dumnezeul nostru. Binecuvântat ești, Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce preaînțelepți pe pescari ai arătat, trimițându-le lor Duhul Sfânt; și printr-înșii lumea ai vânat, Iubitorule de oameni, slavă Ție!"

"Împărate ceresc, Mângaietorule, Duhul adevărului, Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindeni ești și toate le plinești, Vistierul bunătăților și Datatorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi și ne curățește pe noi de toată întinaciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre."

"Sfântul Duh să coboare peste voi și să vă aducă multă sănătate și fericire, alături de familie și prieteni!"

"Veniți toți credincioșii să preaslăvim pogorârea Sfanțului Duh, Cel Care din sânurile Tatălui a purces asupra Apostolilor, acoperind pământul de cunoștință al lui Dumnezeu și învrednicind de harul cel de viață făcător al înfierii și de slava cea de sus pe cei ce aleargă la El intru curățire, sfințind și îndumnezeind pe cei ce strigă: Vino, mangaietorule, Duhule Sfinte și Te sălăsluiește întru noi!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Mesaje de Rusalii 2023. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi