Antena Meniu Search
x

Video Minivacanţa de Rusalii, cu rulota în munții Buzăului: "Am zis să avem un sejur mai aproape de natură"

Sunt români pentru care vacanţa perfectă nu presupune plimbări cu feribotul, deplasări în insule exotice, ci relaxare în inima munţilor, la cort sau cu rulota. Astfel, în munţii Buzăului, o poiană a fost transformată în camping, iar sute de turişti îşi petrec minivacanţa de Rusalii în mijlocul naturii. 

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 07:54

Vezi și

Ne aflăm în apropierea localităţii Pătârlagele, în Munţii Buzăului, iar acest camping a devenit rapid casa perfectă de vacanță pentru peste şapte sute de turişti. 

Cu rulota în mijlocul naturii

Ana Voican, organizator: Pentru aceste patru zile am pregătit mai multe aventuri pentru ei în aer liber. Avem proiecţie de film în aer liber, drumeţii, cursuri de orientare în natură şi sigur, de asemenea, ateliere de pictură şi creaţie.

Şi asta nu e tot. Cei care au lăsat pentru o clipă agitaţia din oraşe şi au venit în inima naturii, au putut să se bucure plimbări cu caiacul sau să facă rafting pe râul Buzău. 

Pe acelaşi subiect

Turist: Am zis că de ziua copilului să avem un sejur mai aproape de natură, şi am ales acest eveniment. Până acum foarte interactiv, chiar dacă plouă. Atmosfera este foarte plăcută aşa că suntem mulţumiţi.

Citește și: Mesaje de Rusalii 2023. Urări pentru prieteni și familie

Turistă: Altfel se distrează în aer liber, au un spaţiu extraordinar, aerul curat şi respirabil şi cu toate beneficiile de care un copil are nevoie.

Turist: Tot felul de activităţi, am fost cu bicicletele, acum un pic de tenis de masă, un pic de fotbal, joacă cu copiii.

Pe cei mici nici ploaia nu i-a ţinut departe de locurile de joacă, iar celebrul meci de fotbal ca-n curtea şcolii a fost o adevărată bucurie pentru ei. 

La finalul serii, turiştii au putut urmări un spectacol cu foc, dar şi să asculte muzică live.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Minivacanţa de Rusalii, cu rulota în munții Buzăului: "Am zis să avem un sejur mai aproape de natură"