Antena Meniu Search
x

Video Moda masculină, pe podiumul din Milano. Cum arată hainele în tendinţe pentru bărbaţi, în viziunea marilor designeri

A început săptămâna modei pentru bărbaţi, la Milano. Creaţiile fac parte din colecţia de primăvară-vară a anului viitor. Ţinutele pentru 2024 readuc în atenţie croieli clasice şi culorile sobre.

de Redactia Observator

la 18.06.2023, 21:22

Vezi și

Dolce & Gabbana a oferit o reinterpretare a masculinităţii clasice, prin piese vestimentare cu croială  feminină. Casa de modă a declarat că ţinutele se adresează omenirii post pandemice, o lume în care atât bărbaţii cât şi femeile preferă haine cu aspect stilat, dar în care se pot relaxa şi pe care le pot purta la orice ocazie. 

Săptămâna modei pentru bărbaţi

MSGM a transformat podiumul într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film de aventură. Întunericul, ceaţa şi sunetele de alarmă i-au transpus pe urmăritori într-o lume diferită. Casa de modă a prezentat o colecţie dedicată bărbaţilor aventuroşi, insiprată din călătoriile exploratorilor pe continentul african. 

Noul director de creaţie al casei de modă italiană Etro, ajuns în funcţie acum un an, spune că a găsit un echilibru între stilul exotic ce defineşte compania, şi propriul stil, geometric şi structurat. Creatorul de modă Neil Barrett crede că ţinutele prezentate în noua lui colecţie pot fi purtate de oricine, oricând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » Moda masculină, pe podiumul din Milano. Cum arată hainele în tendinţe pentru bărbaţi, în viziunea marilor designeri