Antena Meniu Search
x

Video Momentul emoţionant când o pisicuţă este salvată din mijlocul apelor în Dubai. Animalul se prinsese în disperare de portiera unei maşini

Momentul când o pisică este salvată din mijlocul apelor în Dubai a emoţionat o lume întreagă şi a devenit în scurt timp viral. Cu ultimele sale puteri, animalul disperat s-a prins cu lăbuţele de portiera unei maşini, la rândul său înconjurată de ape.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 12:37

Vezi și

Nici măcar când salvatorul a încercat să o desprindă, felina nu era încă sigură că a scăpat de pericol şi nu i-a acordat omului încrederea totală. Abia când a fost aşezată în barcă, animalul pare să se fi liniştit şi să fi înţeles că, deşi a pierdut clar încă o viaţă din cele nouă, este în sfârşit în siguranţă.

A luptat pentru propria sa viaţă

Cel care a salvat-o pe pisica ce părea de-a dreptul îngrozită de ce i s-a întâmplat a fost un ofițer de poliție, care s-a deplasat până la ea cu o barcă gonflabilă.

În aceste zile, Emiratele Arabe Unite s-au luptat cu furtuni intense, fiind cele mai abundente precipitații înregistrate vreodată în doar câteva ore. Ploaia a declanșat inundații uriaşe şi a provocat perturbări majore în toată țara. Autostrăzile, drumurile și chiar și aeroportul internațional aglomerat din Dubai au fost forțate să se închidă, în timp ce stațiile de metrou ale orașului au fost și ele inundate. Pe de altă parte, școlile au fost închise și mulți muncitori au rămas acasă.

Autorităţile au acţionat pe străzile inundate pentru a salva persoane blocate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Momentul emoţionant când o pisicuţă este salvată din mijlocul apelor în Dubai. Animalul se prinsese în disperare de portiera unei maşini