Antena Meniu Search
x

Momentul în care o femeie din Kuweit aleargă să îşi recupereze "leul de companie" pierdut pe stradă. VIDEO

O femeie din Kuweit a fost surprinsă zilele trecute în timp ce îşi duce în braţe animalul de companie pe care îl scăpase pe stradă. Nu este vorba despre orice animal de companie, ci despre un leu.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 18:04

Femeia, aparent epuizată, lasă la un momentdat leul jos pentru a se odihni
Femeia, aparent epuizată, lasă la un momentdat leul jos pentru a se odihni - Captură Video

In imaginile apărute în mediul online, se observă cum femeia se chinuie să îşi ducă acasă leul, după ce acesta fugise pe stradă. În tot acest timp, animalul încearcă să scape, făcându-i deplasarea stăpânei tot mai grea. După ce a mers câţiva metri, femeia, aparent epuizată a pus animalul pe pământ, în timp ce ea s-a aşezat pentru a se oihni, scrie Daily Mail.

Un site de ştiri local a raportat duminică că leul a scăpat în zona Sabahiya, la sud de orașul Kuweit. Potrivit Al Arabiya, poliția de mediu a fost chemată la fața locului. Ofițerii au ajutat-o ​​pe femeie să prindă felina, înainte ca aceasta să fie returnată în captivitate. Păstrarea animalelor exotice ca animale de companie este un fenomen popular în multe state din Golf, chiar dacă este ilegal, inclusiv în Kuweit.    

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Momentul în care o femeie din Kuweit aleargă să îşi recupereze "leul de companie" pierdut pe stradă. VIDEO