Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un căruţaş face "drifturi" cu căruţa în mijlocul unei intersecţii din Botoşani

Scene care depăşesc orice imaginaţie au fost filmate în judeţul Botoşani. Un bărbat este surprins în timp ce face drifturi pe străzile oraşului, dar nu cu o maşină, ci cu o căruţă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.12.2021, 11:21

Vezi și

Update: Poliţiştii din oraşul Ştefăneşti, acolo unde a avut loc incidentul, au transmis într-un comunicat că bărbatul a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani. Acesta a fost sancţionat cu amenzi de peste 2800 de lei, pentru nerespetarea privind circulaţia pe drumurile publice şi sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

Potrivit reporterului Observator, Angela Bertea, în imaginile care au fost postate în mediul online se observă cum căruţaşul se foloseşte de animalul său pentru a realiza ingenioasele scheme, totul spre amuzamentul celorlalţi oameni de pe margine, care imortalizează momentul. Dacă unii dintre utilizatori s-au amuzat la privirea imaginilor, alţii au spus că ar trebui ca protecţia animalelor să fie sesizaă. În cele din urmă, filmuleţul a fost şters de pe platforma de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Momentul în care un căruţaş face "drifturi" cu căruţa în mijlocul unei intersecţii din Botoşani