Antena Meniu Search
x

Foto „Nici măcar ketchup-ul nu ar putea salva asta". Și-a comandat un somon cu portocale online, dar a primit cu totul altceva. Britanica și-a cerut banii înapoi

Că restaurantele folosesc poze care nu sunt tocmai în conformitate cu realitate se știe deja, însă o femeie a avut parte de o surpriză cu totul și cu totul neașteptată.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 22:43

Și-a comandat online somon cu portocale, însă ce a primit era departe de realitate. Britanica a postat imaginea pe internet, iar aceasta s-a viralizat. În curând, și restaurantul s-a sesizat și i-a restituit banii.

A vrut somon, a primit o încercare de pește

„Am comandat somon de la un restaurant de pe @ubereats_uk. Vă rog să vă uitați la ce am comandat vs ce am primit. Și ei spun că merit o restituire a banilor. Când am căutat pe Google restaurantul nici măcar nu a apărut.”, a scris femeia pe Twitter.

În imaginea postată se vede o cutie de carton cu două bucăți foarte mici de pește, care nu arată a somob, și două jumătăți de felii de portocală.

Utilizatorii au comentat pe măsură. „Nici măcar ketchup-ul nu ar putea salva asta”, „Încă mai caut peștele”. La început, Roshan a primit un mesaj de la Uber Eats, care susținea că „nu poate” să ofere o rambursare pentru acest serviciu. Ulterior, serviciul de asistență și-a cerut scuze, iar banii i-au fost restituiți, scrie Daily Star.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Inedit » „Nici măcar ketchup-ul nu ar putea salva asta". Și-a comandat un somon cu portocale online, dar a primit cu totul altceva. Britanica și-a cerut banii înapoi