Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Grecia a provocat intenţionat două incendii pentru a flirta cu pompierii

Un flirt care i-a adus o condamnare, dar şi o amendă. O femeie din Grecia a dat de două ori foc intenţionat doar pentru a se afla în preajma pompierilor.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 13:22

O femeie din Grecia a provocat intenţionat două incendii pentru a flirta cu pompierii - Shutterstock

Pentru fapta sa, grecoaica a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, dar şi plata unei amenzi de 1.000 de euro.

A vrut să flirteze

Potrivit anchetatorilor, pe 24 și 25 august, femeia a aprins două incendii separate pe terenuri agricole din satul Kerasitsa, scrie greekreporter.com. Ulterior, ea ar fi mărturisit că a comis infracțiunea deoarece „îi plăcea să privească pompierii și să flirteze cu ei”. Autoritățile au confirmat încă de atunci că femeia riscă să fie închisă, dar și o amendă uriaşă.

Articolul continuă după reclamă

Femeia de 44 de ani din oraşul grecesc Tripoli a fost arestată imediat după cel de-al doilea atac şi a recunoscut că ar fi comis faptele sperând să-i privească pe pompieri în acțiune și să flirteze cu ei. Prezența ei la locul incidentelor a declanșat suspiciuni, ducând la arestarea ei definitivă. Ofițerii de la Departamentul de Poliție din Tripoli nu au dezvăluit numele făptuitorului, dar au confirmat că au arestat-o pe 26 august.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Inedit » O femeie din Grecia a provocat intenţionat două incendii pentru a flirta cu pompierii